Sütés főzés: Liba comb, purével és chilis szilvával és lilakáposztával. (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2978 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 537 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2978 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 537 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2978 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 537 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2978 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 537 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Liba comb, purével és chilis szilvával és lilakáposztával.

Mézkaramellel indítunk.
Nagyon szeretem a természetes dolgokat.
A szilvákat félbevágom, vagy, ha nagyon nagy darab, akkor negyedeljék nyugodtan.
A szilvát a végén teszem bele, mert nem szilvalekvárt, hanem szilvaragut készítek.
A mézkaramellbe vörösbort öntök és beleszórom az őrölt fahéjat, kis ánizst őröltet.
A csilit felkarikázom, és pár karikát a ragunkhoz adok. Nem kell sok, még aki szereti a csípőset, az se tegyen bele sok csilit, mert elnyomja a ragut ízét.

A mézkaramellás vörösbort besűrítem 1 evőkanál liszttel.
Külön tálkában elkeverem a lisztet hideg vízzel, ezt öntöm a ragualaphoz.
Beleteszem a szilvát. Amikor összeforr, akkor van készen.

Látta 117 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Az idő kincs így köszönöm áldoztál belőle oldalunkra! Részletes receptet írtál, amit bemásoltam a képed alá.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Mézkaramellel indítunk. Nagyon szeretem a természetes dolgokat. A szilvákat félbevágom, vagy, ha nagyon nagy darab, akkor negyedeljék nyugodtan. A szilvát a végén teszem bele, mert nem szilvalekvárt, hanem szilvaragut készítek. A mézkaramellbe vörösbort öntök és beleszórom az őrölt fahéjat, kis ánizst oroltet.
A chilit felkarikázom, és pár karikát a ragunkhoz adok. Nem kell sok, még aki szereti a csípőset, az se tegyen bele sok chilit, mert elnyomja a ragut ízét.

A mézkaramellás vörösbort besűrítem 1 evőkanál liszttel. Külön tálkában elkeverem a lisztet hideg vízzel, ezt öntöm a ragualaphoz. Beleteszem a szilvát. Amikor összeforr, akkor van készen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nagyon jól néz ki, biztosan finom volt!
Köszönöm megosztottad velünk.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 6 éve

Szép-és biztosan finom ünnepi ételetek volt!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 6 éve

Jó kis menűtők volt,az a chilis szilva engem érdekelne.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu