Sütés főzés: Sajttekercs húsvétra

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sajttekercs húsvétra

6 éve | [Törölt felhasználó] | 12 hozzászólás

Hozzávalók:


30 dkg sajt (trappista vagy edami),
3 db főtt tojás,
15-20 dkg vékony szelet füstölt sonka, készítésközben dől el.
2 szál zöldhagyma,
zöldpetrezselyem,
2 kanál majonéz,
1-2 kanál tubusos sajtkrém
só,
bors.


A sajtot alufóliába csomagoljuk, nylon zacskóba tesszük forró vízbe lógatjuk.

Míg olvad addig a főtt tojást, zöldhagymát, petrezselymet összeturmixoljuk.

Hozzáadjuk a majonézt, sajtkrémet, sót, borsot.

A sajtot kivesszük kinyújtjuk, még melegen rátesszük a sonkát. Megkenjük a krémmel rászórjuk a tojást, zöldhagymát, petrezselymet.

Szorosan feltekerjük, alufóliába csomagoljuk. Hűtőbe tesszük másnap szépen lehet szeletelni.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Köszönjük szépen az ötletet, a márványsajtról imádott édesapám jut eszembe.
Csak ketten szerettük azóta se vettem :(
Nagyon jó ötlet, kár nem írja bár az oldalon tegeződünk, ha nem baj, írod le esetleg fénykép, mert nagyon jól hangzik a húsos hideg tál is.
Ciprián vagy a Ferenc nevet használod?
Szép napot

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 6 éve

Nagyon jó recept, ez is...én egy kicsit másképp szoktam csinálni...jénaiban, mikróban megolvasztom a márvány, vagy Rockfort sajtot, csak kevés sajtkrém kell hozzá, szaporításnak...kis fokhagyma, snidling is mehet bele...én külön, sajtos hidegtálat szoktam csinálni ilyen ünnepekre, és külön a húsos hidegtálat! Vegáknál vigyázni kell arra is, mivel kenjük le a tekercseket !!! Az se legyen állati eredetű !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nagyon örülök sokan örültök a receptnek, jó lenne húsvét után valaki fel tenné.
Ildikó tippje, ő mikróba olvasztja a sajtot.
Köszönjük.

Válasz

Szegfű Ildikó üzente 6 éve

Nagyon finom lesz a tekercs, de én a sajtot a mikroban szoktam melegíteni, nekem ott egyszerűbb és nem ragad semmihez.

Válasz

Komán Szilvia üzente 6 éve

Most végre kaptam egy jó ötletet ahhoz, hogy ne folyjon szét a sajt a vízben. Nagyon köszönöm. Egyébként én is csináltam már ilyet és isteni finom!!!

Válasz

schrancz Erika üzente 6 éve

Igazi husvéti csemege, köszönöm a receptet.

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 6 éve

Ez a finomság nagyon jól hangzik elkészítem! Köszönöm szépen! Gratulálok:

Válasz

Schneiderné Mária üzente 6 éve

Igazán jól hangzik azt hiszem el is készítem. Köszi a receptet Mimi.

Válasz

Dékányné V. Mária üzente 6 éve

Nagyon gusztusos és finom is. Én szoktam körözöttel is tölteni.

Válasz

Juhász Sándorné Teca üzente 6 éve

Kífogom probální, köszönöm .tecasa.

Válasz

További hozzászólások 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu