Sütés főzés: Sajttekercs húsvétra

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sajttekercs húsvétra

11 éve | [Törölt felhasználó] | 12 hozzászólás

Hozzávalók:


30 dkg sajt (trappista vagy edami),
3 db főtt tojás,
15-20 dkg vékony szelet füstölt sonka, készítésközben dől el.
2 szál zöldhagyma,
zöldpetrezselyem,
2 kanál majonéz,
1-2 kanál tubusos sajtkrém
só,
bors.


A sajtot alufóliába csomagoljuk, nylon zacskóba tesszük forró vízbe lógatjuk.

Míg olvad addig a főtt tojást, zöldhagymát, petrezselymet összeturmixoljuk.

Hozzáadjuk a majonézt, sajtkrémet, sót, borsot.

A sajtot kivesszük kinyújtjuk, még melegen rátesszük a sonkát. Megkenjük a krémmel rászórjuk a tojást, zöldhagymát, petrezselymet.

Szorosan feltekerjük, alufóliába csomagoljuk. Hűtőbe tesszük másnap szépen lehet szeletelni.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönjük szépen az ötletet, a márványsajtról imádott édesapám jut eszembe.
Csak ketten szerettük azóta se vettem :(
Nagyon jó ötlet, kár nem írja bár az oldalon tegeződünk, ha nem baj, írod le esetleg fénykép, mert nagyon jól hangzik a húsos hideg tál is.
Ciprián vagy a Ferenc nevet használod?
Szép napot

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 11 éve

Nagyon jó recept, ez is...én egy kicsit másképp szoktam csinálni...jénaiban, mikróban megolvasztom a márvány, vagy Rockfort sajtot, csak kevés sajtkrém kell hozzá, szaporításnak...kis fokhagyma, snidling is mehet bele...én külön, sajtos hidegtálat szoktam csinálni ilyen ünnepekre, és külön a húsos hidegtálat! Vegáknál vigyázni kell arra is, mivel kenjük le a tekercseket !!! Az se legyen állati eredetű !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon örülök sokan örültök a receptnek, jó lenne húsvét után valaki fel tenné.
Ildikó tippje, ő mikróba olvasztja a sajtot.
Köszönjük.

Válasz

Szegfű Ildikó üzente 11 éve

Nagyon finom lesz a tekercs, de én a sajtot a mikroban szoktam melegíteni, nekem ott egyszerűbb és nem ragad semmihez.

Válasz

Komán Szilvia üzente 11 éve

Most végre kaptam egy jó ötletet ahhoz, hogy ne folyjon szét a sajt a vízben. Nagyon köszönöm. Egyébként én is csináltam már ilyet és isteni finom!!!

Válasz

schrancz Erika üzente 11 éve

Igazi husvéti csemege, köszönöm a receptet.

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 11 éve

Ez a finomság nagyon jól hangzik elkészítem! Köszönöm szépen! Gratulálok:

Válasz

Schneiderné Mária üzente 11 éve

Igazán jól hangzik azt hiszem el is készítem. Köszi a receptet Mimi.

Válasz

Dékányné V. Mária üzente 11 éve

Nagyon gusztusos és finom is. Én szoktam körözöttel is tölteni.

Válasz

Juhász Sándorné Teca üzente 11 éve

Kífogom probální, köszönöm .tecasa.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu