Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
 Hozzávalók:
 
 közepes méretű burgonyák
 adagtól függ,hány db
 olaj
 só
 ízlés szerint:sajt,szalonna,sonka,kolbász,
 hagymaszeletek
 
 Elkészítése:
 A közepes krumplikat, lehetőleg egyforma méretűeket megmossuk, kefével 
lesikáljuk. Ezután minden krumpliszemet bevagdosunk keresztben kb 3/4-ed
 részig 2-3 milliméter vastag szeletekre, de úgy, hogy a krumpli alja 
egyben maradjon.
 A krumpliszemeket sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk.
 Egy ecset segítségével minden burgonyaszemet jól bekenünk sós étolajjal
 úgy, hogy az olaj a vágásokba is befolyjon. A krumplik tetejét is 
megsózzuk.
 A tepsit 200 fokos sütőbe rakjuk és a krumplikat puhára 
sütjük. A sütési idő kb 35-40 perc, de függ a krumplik nagyságától és a 
bevágások sűrűségétől is.
 A sütés vége felé a krumplik vágásaiba 
vékony sajtszeleteket, hagymakarikákat, szalonna- és sonkaszeleteket, 
kolbászkarikákat rakunk. A megtöltött krumplikat még tíz percre 
visszatoljuk a sütőbe.
 Az így elkészített burgonya belül puha, kívül ropogós és nagyon finom.
 Salátával kínáljuk.
Forrás:www.mindenegybenblog
|  |  | 
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Karácsony plusz kilók nélkül?
Újabb gasztroközösséget épít a Nosalty
Banánérlelés egy óra alatt
Guinness rekordot állítottak fel a kelt tésztás süteménnyel