Sütés főzés: csirkemell torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

csirkemell torta

45 dkg bacon
80 dkg csirkemell
4 tojás
30 dkg reszelt sajt
5 evők. tejföl

bors

Egy kerek tortaformát kibélelünk baconnal úgy,
hogy legyen lelógó széle is.
A csirkemelleket megmossuk, leszárítjuk, majd csíkokra
vágjuk. Enyhén sózzuk, megborsozzuk. A sajtot lereszeljük,
a felvert tojásokkal, és a tejföllel összekeverünk és
ráöntjük a felcsíkozott csirkemellre jól átkeverve azt.
Ezt a masszát beleöntjük a kibélelt tortaformába, a szélén
lelógó szalonna szeleteket felhajtjuk rá, a maradék reszelt
sajttal megszórjuk, és megsütjük. Érdemes a tortaformát
egy üres tepsibe tenni, és úgy be a sütőbe, mert sülés
közben csöpöghet ki zsír, ami a szalonnából kisül.
Ha megsült, kivesszük a sütőből, és hagyjuk állni kicsit.
Utána kiborítjuk egy tálra, és burgonyapürével bevonjuk.

Látta 1010 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Bérciné Ili üzente 12 éve

Mi a maradékot másnap melegítve fogyasztottuk.

Válasz

Sárkány Andrásné Mara üzente 12 éve

Még hogy a csirkemell unalmas étel? Ilyen pazar elkészítéssel a leginycsiklandóbbá lehet tenni.Alig várom, hogy megkóstolhassam.

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Nagyon ötletes.Kép után senki meg nem mondja,hogy ez nem igazi torta.Hidegen vagy melegen jobb fogyasztani?

Válasz

Bérciné Ili üzente 12 éve

Köszönöm mindenkinek.
Üdv:Ili

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Ilike ez nagyon ötletes,gratulálok!:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ötletes a burgonyával bevonás, én anélkül ismertem meg és készítettem már.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Ilike! Hát ez remek ötlet, nagyon tetszik!!
Üdv.
Évi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu