Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5754 fő
  • Képek - 5269 db
  • Videók - 749 db
  • Blogbejegyzések - 2831 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 55 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5754 fő
  • Képek - 5269 db
  • Videók - 749 db
  • Blogbejegyzések - 2831 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 55 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5754 fő
  • Képek - 5269 db
  • Videók - 749 db
  • Blogbejegyzések - 2831 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 55 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5754 fő
  • Képek - 5269 db
  • Videók - 749 db
  • Blogbejegyzések - 2831 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 55 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Pulykacomb rozmaringos burgonyával

A pulykacombot gazdagon megszórjuk fűszer sóval és fólia alatt majdnem készre pároljuk.
A burgonyát jól megmosva kockákra vágjuk, nem kell meghámozni.
2-3 szál friss rozmaringot a száráról levagdalnunk. A burgonyát jól
összekeverjük két kanál reszelt fokhagymával, rozmaringgal,
sózzuk borsozzuk és bőségesen meglocsoljuk olíva olajjal.
A félig kész pulykacomb mellé öntjük és szép pirosra sütjük.
Közben egyszer átforgatjuk.

Látta 681 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 2 éve

Nagyon jól néz ki.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Becsi_huszarcsok_1891585_1204_s

Keczánné Macskó Piroska 1 hete új videót töltött fel:

Keczánné Macskó Piroska 1 hete új videót töltött fel:

Keczánné Macskó Piroska 1 hete új videót töltött fel:

Keczánné Macskó Piroska 1 hete új videót töltött fel:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu