Sütés főzés: Langalló (kenyérlángos) Ritától (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Langalló (kenyérlángos) Ritától

50 dkg liszt, 3.5 dkg élesztő, 1 evőkanál cukor, kb. 3 dl langyos víz,
1 csapott evőkanál só
élesztőt felfuttatjuk kevés langyos cukros vízben, majd tésztát dagasztunk.
megkelesztjük. amikor a duplájára kelt, kinyújtjuk gáztepsi nagyságúra,
majd sütőpapírra tesszük.
a következő masszával kenjük meg:
1/2 liter tejföl, sózzuk, borsozzuk, fokhagymakrémmel ízesítjük.
rákenjük a tésztára, megszórjuk karikára vágott hagymával, füstölt
szalonnával és reszelt sajttal. hagyjuk kelni a tésztát és 200 fokos
sütőben megsütjük.

Látta 1264 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Fehérné Katalin üzente 6 éve

A langalló kiegészítése, én a tejföl után, kockára vágott kenyérszalonnát teszek rá, majd bacon szalonnát, és kockára vágott paraszt kolbászt, hagymát, és úgy a sajtot.
Ilyen gazdagon még finomabb.
Próbáljátok ki.
Jó étvágyat.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 7 éve

Nagyszerű!!!Ezt a változatot készítem el hétvégén.:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Évinek igaza van nagyon drágán adják bármilyen rendezvényen.
Ili köszönjük!
Nagyon régen én is csináltam de gyorsan eltűnik az biztos. Egyszerű de nagyszerű.
Nekem a hagymát le kell forráznom hideg vízzel jól átöblítem, és akkor kimegy a hagyma ereje csak úgy bírom megenni még a lila hagymát is.

Válasz

Bérciné Ili üzente 7 éve

Nálunk nagyon kapós volt, én két tepsivel csináltam :-))

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 7 éve

Hát ez isteni. A nagymamám készített hagymás lepényt kelt tésztából, de ez még azt is felülmúlja. Köszönöm Ilike!!!!

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 7 éve

Köszönjük szépen ezt az egyszerű és gyors receptet! Én biztosan megsütöm hamarosan. További szép estét: Zsuzsa

Válasz

Friedlné Évi üzente 7 éve

Milyen egyszerűen és olcsón lehet ilyen finomságot készíteni. Két ilyen szeletnyiért legutóbb 600 Ft-ot kértek az egyik strand büfében.
Üdv.
Évi

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu