Sütés főzés: Langalló (kenyérlángos) Ritától (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Langalló (kenyérlángos) Ritától

50 dkg liszt, 3.5 dkg élesztő, 1 evőkanál cukor, kb. 3 dl langyos víz,
1 csapott evőkanál só
élesztőt felfuttatjuk kevés langyos cukros vízben, majd tésztát dagasztunk.
megkelesztjük. amikor a duplájára kelt, kinyújtjuk gáztepsi nagyságúra,
majd sütőpapírra tesszük.
a következő masszával kenjük meg:
1/2 liter tejföl, sózzuk, borsozzuk, fokhagymakrémmel ízesítjük.
rákenjük a tésztára, megszórjuk karikára vágott hagymával, füstölt
szalonnával és reszelt sajttal. hagyjuk kelni a tésztát és 200 fokos
sütőben megsütjük.

Látta 1630 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Fehérné Katalin üzente 13 éve

A langalló kiegészítése, én a tejföl után, kockára vágott kenyérszalonnát teszek rá, majd bacon szalonnát, és kockára vágott paraszt kolbászt, hagymát, és úgy a sajtot.
Ilyen gazdagon még finomabb.
Próbáljátok ki.
Jó étvágyat.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Nagyszerű!!!Ezt a változatot készítem el hétvégén.:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Évinek igaza van nagyon drágán adják bármilyen rendezvényen.
Ili köszönjük!
Nagyon régen én is csináltam de gyorsan eltűnik az biztos. Egyszerű de nagyszerű.
Nekem a hagymát le kell forráznom hideg vízzel jól átöblítem, és akkor kimegy a hagyma ereje csak úgy bírom megenni még a lila hagymát is.

Válasz

Bérciné Ili üzente 13 éve

Nálunk nagyon kapós volt, én két tepsivel csináltam :-))

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 13 éve

Hát ez isteni. A nagymamám készített hagymás lepényt kelt tésztából, de ez még azt is felülmúlja. Köszönöm Ilike!!!!

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 13 éve

Köszönjük szépen ezt az egyszerű és gyors receptet! Én biztosan megsütöm hamarosan. További szép estét: Zsuzsa

Válasz

Friedlné Évi üzente 13 éve

Milyen egyszerűen és olcsón lehet ilyen finomságot készíteni. Két ilyen szeletnyiért legutóbb 600 Ft-ot kértek az egyik strand büfében.
Üdv.
Évi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu