Sütés főzés: Burgonyás muszáka (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Burgonyás muszáka

Hozzávalók:8 burgonya,1/2 kg örölt marhahús,vagy örölt csirkehús,4-5 paradicsom, egy nagy fej vörös hagyma ,tejföl,1/2 pohár tej,só.bors.
A burgonyát héjjába megfőzzük és karikára vágjuk.Olajba kissé megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát,majd beletesszük a darált húst és puhára pároljuk.Ízlés szerin t sózzuk és borsozzuk.A paradicsomokat leforrázzuk és meghámozva apró kockára vágjuk.Egy tálat kivajazunk és a hozzávalókat lerakjuk. Alolra kerül a burgonya, rá a hús,majd a paradicsom kockák,1-2 kanál tejföl.Ezt még egyszer ismételjük,a tetejére burgonya kerül.Ráöntjük a tejet és berakjuk a lerbe amig a felső burgonyaréteg megpirul.A tányérban lehet rakni rá még tejfölt vagy kis darabka feta sajtot.Én sokszor a paradicsom mellé 1-2 kanál paradicsom pasztát is rakok

Látta 1184 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

burger eva üzente 12 éve

Köszönöm az elismerést.Én is már nagyon sok receptet kipróbáltam.Ha nem is pont úgy kászítem el, de rengeteg ötletet kapok Tőletek

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Évi remek receptjeid vannak,kifogom próbálni:)

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Itt nálunk Erdélyben ezt az ételt padlidzsánnal (vinetta)is csinálják.A burgonya helyett sült padlidzsán karikákat kell használni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Éva kiadós finom étel.
Köszönjük az ötletet.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu