Sütés főzés: Rebarbara pite (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rebarbara pite

Hozzávalók a tésztához:
15 dkg liszt,
10 dkg margarin,
1 tojás,
csipetnyi só

A töltelék:

30-40 dkg rebarbara,
3 tojás,
2 dl tejszín,
vanília eszencia,
2 kanál étkezési keményítő,
ízlés szerin cukor.

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és fóliába csomagolva fél órára a hűtőbe tesszük
A rebarbara szárakat meghámozzuk, 1 cm karikákra vágjuk és cukrozzuk, (én édesítőszert használtam de kb. 2 kanál cukor kell hozzá)
A tésztát (ez kissé ragad) gyümölcstorta formába nyomjuk, pereme is legyen az alját villával megszurkáljuk.
Ráhalmozzuk a rebarbarát.
A tejszínt, a tojásokat és a vanília eszenciátt összehabarjuk, belerakjuk az étkezési keményítőt és ízlés szerint édesítjük, majd ráöntjük a rebarbarára.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Én díszítettem kevés tejszínnel és cseresznyével, de elmaradhat.

Látta 472 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegyi Istvánné üzente 6 éve

Nagyon tetszik, én még nem ettem rebarbarát. Szívesen megkóstolnám!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Éva a rebarbara gy növény. Tetem fel egy cikket.
Bevallom most, hogy kertes házba költöztünk az idén ettem először, mint olvashatod nagyon egészséges.

Válasz

burger eva üzente 6 éve

Szószt még sose készítettem rebarbarából.Marcsi te hogy tudod zöldség vagy gyümölcs a rebarbara

Válasz

Friedlné Évi üzente 6 éve

még nem kóstoltam, de biztosan fincsi lehet. Nagyon gusztusosan kínáltad.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Éva nagyon jól néz ki. Megfogom sütni amint lesz amit levehetek.
Egy bokorral van, abból már a menyem is én is szószt készítettünk.
Igen savanykás íze van de kellemes, kicsit az egreshez lehet hasonlítani.
Köszönjük.

Válasz

burger eva üzente 6 éve

Kellemes savanykás íze van. Igaziból nem is tudom, hogy zöldség vagy gyümölcs

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 6 éve

Bevallom még sosem ettem rebarbarát,szívesen megkóstolnám olyan guszta!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu