Sütés főzés: Rebarbara pite (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rebarbara pite

Hozzávalók a tésztához:
15 dkg liszt,
10 dkg margarin,
1 tojás,
csipetnyi só

A töltelék:

30-40 dkg rebarbara,
3 tojás,
2 dl tejszín,
vanília eszencia,
2 kanál étkezési keményítő,
ízlés szerin cukor.

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és fóliába csomagolva fél órára a hűtőbe tesszük
A rebarbara szárakat meghámozzuk, 1 cm karikákra vágjuk és cukrozzuk, (én édesítőszert használtam de kb. 2 kanál cukor kell hozzá)
A tésztát (ez kissé ragad) gyümölcstorta formába nyomjuk, pereme is legyen az alját villával megszurkáljuk.
Ráhalmozzuk a rebarbarát.
A tejszínt, a tojásokat és a vanília eszenciátt összehabarjuk, belerakjuk az étkezési keményítőt és ízlés szerint édesítjük, majd ráöntjük a rebarbarára.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Én díszítettem kevés tejszínnel és cseresznyével, de elmaradhat.

Látta 702 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegyi Istvánné üzente 12 éve

Nagyon tetszik, én még nem ettem rebarbarát. Szívesen megkóstolnám!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Éva a rebarbara gy növény. Tetem fel egy cikket.
Bevallom most, hogy kertes házba költöztünk az idén ettem először, mint olvashatod nagyon egészséges.

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Szószt még sose készítettem rebarbarából.Marcsi te hogy tudod zöldség vagy gyümölcs a rebarbara

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

még nem kóstoltam, de biztosan fincsi lehet. Nagyon gusztusosan kínáltad.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Éva nagyon jól néz ki. Megfogom sütni amint lesz amit levehetek.
Egy bokorral van, abból már a menyem is én is szószt készítettünk.
Igen savanykás íze van de kellemes, kicsit az egreshez lehet hasonlítani.
Köszönjük.

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Kellemes savanykás íze van. Igaziból nem is tudom, hogy zöldség vagy gyümölcs

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Bevallom még sosem ettem rebarbarát,szívesen megkóstolnám olyan guszta!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu