Sütés főzés: Rumos diós szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5459 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5459 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5459 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5459 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rumos diós szelet

Hozzávalók a piskótához:6 tojás. 6 kanál cukor,4 kanál liszt, 2 kanál örölt dió,1 tasak rumos cappuccino.Ebből készítjuk a tésztát.
Töltelék:15 dkg örölt dió, 3 dkg mazsola,ízlés szerin cukor és rum,1 üveg nyersen elrakott kimagolt meggy( lehet kompot is)
A meggyet és a mazsolát beáztatom rumba.15 dkg diót ízlés szerint cukorral és annyi vízzel , hogy csak épp átnedzesedjen a dió,odarakjuk főni. Rakunk belé rumot (ízlés szerint,de azért jól érződjön az íze)de ne híguljon el a diómassza. Levesszük a tűzről belerakjuk a rumba áztatott meggyet és mazsolát.
A tésztát nem hagyjuk kihűlni még melegen függőlegesen ketté vágjuk és rögtön a 2 lap közé rakjuk a diómasszát és úgy hagyjuk kihűlni.Én tejszínhabbal díszítettem de az eredeti recept csak porcukros

Látta 758 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

burger eva üzente 5 éve

Ízlett mindenkinek. Még van egy csomó dióm és azért készítettem. Hogy fogyjon a dió mostanába dióslaskát is készítettem

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 5 éve

Mintha csak összebeszéltünk volna a hétvégére,hasonlót sütöttünk.A tiéd is nagyon finom lehetett.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Finom kis süteményt készítettél, a rumos diós csak jó lehet.
Köszönjük feltetted

Válasz

burger eva üzente 5 éve

Nyugodtam csináld mazsola nélkül. A lényeg az, hogy a rum érzödjön jól benne

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Éva ez nagyon jó.A mazsolát majd kihagyom,azt nagyon nem szeretem.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu