Sütés főzés: Rumos diós szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rumos diós szelet

Hozzávalók a piskótához:6 tojás. 6 kanál cukor,4 kanál liszt, 2 kanál örölt dió,1 tasak rumos cappuccino.Ebből készítjuk a tésztát.
Töltelék:15 dkg örölt dió, 3 dkg mazsola,ízlés szerin cukor és rum,1 üveg nyersen elrakott kimagolt meggy( lehet kompot is)
A meggyet és a mazsolát beáztatom rumba.15 dkg diót ízlés szerint cukorral és annyi vízzel , hogy csak épp átnedzesedjen a dió,odarakjuk főni. Rakunk belé rumot (ízlés szerint,de azért jól érződjön az íze)de ne híguljon el a diómassza. Levesszük a tűzről belerakjuk a rumba áztatott meggyet és mazsolát.
A tésztát nem hagyjuk kihűlni még melegen függőlegesen ketté vágjuk és rögtön a 2 lap közé rakjuk a diómasszát és úgy hagyjuk kihűlni.Én tejszínhabbal díszítettem de az eredeti recept csak porcukros

Látta 1009 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

burger eva üzente 11 éve

Ízlett mindenkinek. Még van egy csomó dióm és azért készítettem. Hogy fogyjon a dió mostanába dióslaskát is készítettem

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Mintha csak összebeszéltünk volna a hétvégére,hasonlót sütöttünk.A tiéd is nagyon finom lehetett.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Finom kis süteményt készítettél, a rumos diós csak jó lehet.
Köszönjük feltetted

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Nyugodtam csináld mazsola nélkül. A lényeg az, hogy a rum érzödjön jól benne

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Éva ez nagyon jó.A mazsolát majd kihagyom,azt nagyon nem szeretem.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu