Sütés főzés: Zöld diódzsem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zöld diódzsem

Hozzávalók:120 drb zöld dió - olyan aminek a héjja még nem csontos, át lehet szúrni egy tűvel,1kg cukor,10 deka méz,1 citrom.hahéj,2-3szegfűszeg
Gumikesztűvel kell dolgozni.A zöld burkot lehámozzuk(ott van a puha de még fehér dióhéj)Hámozás után kb. 1 kg dió marad.Ezt 1 napig vízben áztatjuk lefedve, legalább kétszer cseréljük a vizet.
1 nap után leszürjük.1/2 liter vízbe belerakjuk a cukrot , mézet és a citrom levét. Addig főzzük amig a cukor elolvad, ekkor belerakjuk a fűszereket és a diót. Addig főzzük amig a szirup megvastagszik.A kanálról a szirup nem csurok le hanem nagy cseppekben lecsepeg. Miután kihült borkánba rakjuk.
A dió meg fog feketedni a szirup állaga olyan mint a méz.
Ezt a tavaly raktam el.Közelünkben építkezés miatt kivágtak egy diófát így jutottam zöld dióhoz

Látta 844 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

burger eva üzente 12 éve

Mónika köszi, hogy eligazítottad ezt a kis felfordulást.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Évi nyitottam az Etának saját galériát.Nekem újdonság szintén,de megkóstolnám ezt is,köszönjük az ötleteket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Valamit biztos elrontott.

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Ezt tettem fel vagy 2 órája és aztán hozzácsatolódtak Hegedűs Eta tortái

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én is szoktam ilyet csinálni.Nagyon finom.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Mikszath_kedvence_2192021_2254_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu