Sütés főzés: Káposztás poronyó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Káposztás poronyó

Tészta:0,5 kg liszt 25 deka margarin 2 tojás,1 kk só,tejföl
Töltelék:1 fej káposzta , só, bors. paradicsompaszta, örölt kömény, kevés olaj
A káposztát minél apróbbra vágjuk ,sózzuk ,megszórjuk örölt köménnyel és kevés olajon készre pároljuk.
Amikor kész borsozzuk és 1 kanálnyi paradicsom pasztát adunk hozzá.
A tészta hozzávalóit összegyurjuk, kiserítjük. A képen látható összecsukhatós formával kiszaggatjuk. A forma mindkét részébe benyomkodjuk a tésztát. Közepébe halmozzuk a káposztát és jól összenyomjuk.Kiszedjük, tepszibe rakjuk, tojással megkenjük és sütjük.
Akármilyen és nagyon sok tölteléket rakhatunk belé nem folyik ki sütés közben
Ha édes a töltelék só helyett cukrot rakunk a tésztába

Látta 1032 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

burger eva üzente 11 éve

Jó étvágyat hozzá!!!!!

Válasz

Hibszky Anna üzente 11 éve

Nagyon tetszik ez a recepted. Elkészítem sósan és édesen is.

Válasz

Friedlné Évi üzente 11 éve

biztosan fincsi, még én sem ettem!

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Felénk a káposztát sokszor használják töleléknek. Buktában, lepényben.Főleg a sós szájuak, akik nem nagyon szeretik az édességet.Ez a káposztás poronyó sörrel nagyon megy. Pasasaim kedvence

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Még sosem ettem,finom lehet,guszták!Persze én csak cukrosan.... :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Évi felétek ez egy tájjellegű étel?
Nálunk is lehetett kapni csak az hosszúkás párnában van, de egyre rosszabb lett a minősége így leszoktam róla. Paradicsom kömény nélkül.
Kifogom próbálni mikor itthon a család.
Nagyon jó ötleteid vannak ami árban nem okoz gondot.
Köszönjük

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Évi!!
Furcsa neve van de isteni finom lehet.A recept szerint
imádom.Puszi Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu