Sütés főzés: Káposztás poronyó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Káposztás poronyó

Tészta:0,5 kg liszt 25 deka margarin 2 tojás,1 kk só,tejföl
Töltelék:1 fej káposzta , só, bors. paradicsompaszta, örölt kömény, kevés olaj
A káposztát minél apróbbra vágjuk ,sózzuk ,megszórjuk örölt köménnyel és kevés olajon készre pároljuk.
Amikor kész borsozzuk és 1 kanálnyi paradicsom pasztát adunk hozzá.
A tészta hozzávalóit összegyurjuk, kiserítjük. A képen látható összecsukhatós formával kiszaggatjuk. A forma mindkét részébe benyomkodjuk a tésztát. Közepébe halmozzuk a káposztát és jól összenyomjuk.Kiszedjük, tepszibe rakjuk, tojással megkenjük és sütjük.
Akármilyen és nagyon sok tölteléket rakhatunk belé nem folyik ki sütés közben
Ha édes a töltelék só helyett cukrot rakunk a tésztába

Látta 834 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

burger eva üzente 5 éve

Jó étvágyat hozzá!!!!!

Válasz

Hibszky Anna üzente 5 éve

Nagyon tetszik ez a recepted. Elkészítem sósan és édesen is.

Válasz

Friedlné Évi üzente 6 éve

biztosan fincsi, még én sem ettem!

Válasz

burger eva üzente 6 éve

Felénk a káposztát sokszor használják töleléknek. Buktában, lepényben.Főleg a sós szájuak, akik nem nagyon szeretik az édességet.Ez a káposztás poronyó sörrel nagyon megy. Pasasaim kedvence

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 6 éve

Még sosem ettem,finom lehet,guszták!Persze én csak cukrosan.... :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Évi felétek ez egy tájjellegű étel?
Nálunk is lehetett kapni csak az hosszúkás párnában van, de egyre rosszabb lett a minősége így leszoktam róla. Paradicsom kömény nélkül.
Kifogom próbálni mikor itthon a család.
Nagyon jó ötleteid vannak ami árban nem okoz gondot.
Köszönjük

Válasz

Domján Mária üzente 6 éve

Évi!!
Furcsa neve van de isteni finom lehet.A recept szerint
imádom.Puszi Marcsi

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu