Sütés főzés: Lekváros virágok2 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Lekváros virágok2

50 deka liszt
30 deka margarin
2 deci tejföl
2 darab tojás sárgája
sárgabarack lekvár
A kenéshez olvasztott margarin,vagy zsír
A tészta hozzávalóit összegyúrom,két felé veszem ,kinyújtom és olvasztott nem meleg margarinnal lekenem mind a kettőt és feltekerem ,mint a roládokat .1-2 órát hideg hűtőbe teszem, az idő lejártával kiveszem a hűtőből és vékonyra kinyújtom, , virág kiszúróval kiszaggatom , sütőpapiros sütőlapra teszem.A tetejét vízzel lekentem A másik virág formát kiszúrtam a közepét kis kőr alakú kiszúróval kiszaggattam, és rátettem a vízzel lekent virágokra .180 fokos sütőben szép világosra megsütöttem Amikor kisült a közepébe barack lekvárt tettem és porcukorral meghintettem..Cukor, só, sütőport nem igényel ez a tészta.Az Editke receptje szerint készítettem .Csak ajánlani tudom másoknak is

Látta 525 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 11 éve

Éva köszönöm szépen.
Az igazság az,hogy mikor beteszed sülni figyelni kell mert hamar meg ég.
Meg persze a sütőtől is sok múlik, ,hát én igen forgatni szoktam sütés alatt a tepsit és sütőpapirón sütök mindent

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Mint valami margaretta mező.Hogy feldobja a tálat az a kis mentalevél.Én amikor aprótésztát sütök sose sikerül ilyen szép egyformára. Van amelyik rózsaszínebb lesz, másik sápadt, kicsit odakap az alja.Gondolom nincs olyan jó lerem, vagy nem figyelek eléggé oda. Lehet meg kéne félidőbe forgassam a tepszit!!!!!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm Krisztina ,,és még finom is Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

jól néz ki!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu