Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
4 tojás
8 deka cukor
12 deka liszt
fél csg sütőpor
fél deci víz
fél deci étolaj
A krém hozzávalói
fél liter 20%-os tejföl 
fél liter tejszín
1 zselatin lap
2 citrom leve
cukor ízlés szerint
2 csg málnaízű piskóta korong
A tetejére 
marcipán szívecske 
10 deka csokoládé 
5 deka margarin
2 kanál étolaj
A tojásokat szétválasztom,a fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verem.A tojások sárgáját a liszt és sütőpor kivételével a többi hozzávalóval habosra kikeverem.A két masszát óvatosan összekeverem, hogy a hab ne essen össze.Hozzáadom a sütőporos lisztet,sütőpapiros sütőlapra rákenem 170 fokon megsütöm.Amikor kihűlt ketté vágtam.A tejfölt citrommal és cukorral összekevertem.A lapzselatint 2 kanál langyos vízben feloldottam és a tejfölhöz kevertem.Egy negyed órát hidegre tettem.A tejszínt keményre felvertem és a már kicsit megdermedt tejföllel összekevertem.Egy lapot megkentem erre a krémre kerültek a piskóta korongok még krémet tettem rá, a másik lapot rátettem és erre is is krém került.A csokoládét a margarinnal és olajjal gőz felett felolvasztottam és a tetejét feldíszítettem.Marcipán szívecskét tettem a tetejére
| 
 | 
 | 
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!