Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
2 deci víz
20 deka margarin
4 egész tojás
2 tojás sárgája
20 deka liszt
csipet só
csipet cukor
A Krém hozzávalói
7 deci tej
2 tojás
2 csg vaníliás puding
3 kanál cukor
5 deci tejszín
5 deka porcukor
10 deka pörkölt mandula
10deka olvasztott pirított cukor
A tészta készítése A vizet a cukorral sóval margarinnal felteszem a tűzhelyre.Ha a margarin elolvadt és egyet forrt a víz hozzáadom a lisztet állandó keverés mellett , amíg az edény oldaláról el nem válik , .Ekkor leveszem a tűzről és a tojásokat egyenként belekeverem. Egyneművé válik a tészta akkor habzsákba teszem és sütőpapiros sütőlapra rózsákat nyomok belőle. 180-200 fokos sütőbe megsütöm.Amíg a rózsák fel nem jönnek a sütőt nem szabad kinyitni mert a tészta összeesik.Amikor kisültek a tészták a kalapjukat levágjuk és pörkölt cukorba mártom és pirított mandulát teszek a tetejére.
A pudingot 2 darab tojás sárgájával kikeverem a cukrot a tejbe teszem .Amikor forr a pudingot hozzáöntöm és teljesen keményre befőzöm.A tojások fehérjét kemény habbá vertem és a pudingos krémbe keverem.Ezzel a tészta hüvelyeket megtöltöm. csillagcső segítségével.A tejszínt habbá verem az 5 deka porcukorral és a kihűlt puding tetejére teszem habzsákos csillagcső segítségével A kalapokat a tetejére teszem.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!