Sütés főzés: Rákoczi túrós01 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rákoczi túrós01

30deka liszt
20deka margarin
10deka porcukor
1csg sütőpor
1tojás sárgája
Az anyagokból tésztát gyúrunk 2lapot készítek belőle.Az egyiket kinyújtom a tepsibe teszem,közben elkészítem a túró tőlteléket
50deka túró
2kanál buzadara
1tojás sárgája
5deka porcukor
1citrom hélya és leve
mazsola
A túró anyagait összekeverem a tojás fehérjét is felverem és a túróhoz keverem.A lapot ami a tepsibe van vékonyan megkenem lekvárral.Ráteszem a túrókrémet és a másik lapot .180fokos sütőbe teszem A tetejére ha megsült 2tojás fehérjét gőz felett 15deka cukorral keményre verjük és csillag cső segítségével csíkokat húzok a tetején.A habra még lekvár csíkokat is teszek.80-100 fokos sütőbe teszem kicsit száradni kell a tetejének

Látta 1076 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Marika megsütöttük a sütid és nagyon finom lett!Igaz a hab nem száradt meg teljesen.Te hány fokon szárítottad?Elmentettem a recepted:))

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Kedves Berni.!!A linzer tésztának nem kell pirosra sülnie, éppen hogy átsüljön. Időt nem tudok írni.A habot gőz felett vered fel keményre a cukorral együtt. Beteszed a sütőbe száradni nem kell túl meleg sütő ,mert akkor meg ég a hab.Egy óra múlva szelheted a sütit.Ha valami nem tiszta írjál.
Szia . Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Marcsi!
Meddig kell a túrós süti tésztájénak sülni? És a hab mennyi idő alatt szárad ki megfelelő állagúra?
Válaszodat előre is köszi
Berni

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Kedves Ildikó!Remélem ,hogy ízleni fog,és köszönöm az elismerő
szavakat jól esik.Sok sikert a sütéshez.
Üdv Marcsi

Válasz

Valacsai Andrásné Ildikó üzente 13 éve

Kedves Marcsi!
Ez valami csodálatos!!!! nagyon szeretem a Rákóczi túrost én is szoktam sütni de ezt a receptet okvetlen húsvétra meg sütőm/kipróbálom/.
Üdv Ildi

Válasz

Prohászka Béláné üzente 13 éve

Nagyon jól néz ki.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu