Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ezt a piskotat nagyon szeretem sutni mert nem esik ossze , nagyon szepen felno ,el lehet vagni 3 -ba .
A recept:
-5 tojas
-20 dkg cukor
-10 dkg liszt
-4 ek viz
- 2 tasak pudingpor (amilyen piskotat szertnenk)
-1 tasak sutopor.
Elore melegitjuk a sutot .A torta forma aljaba sutopappirt vagunk (az oldalara nem szoktam) A lisztet , sutoport , pudingport osszeszitaljuk , a cukrot ledaraljuk ( vagy hasznalhatunk uzleti porcukrot) Kette valasztjuk a tojasokat a feherjet elkezdjuk verni egy csipet soval s ha mar kemeny adagoljuk hozza aprankent a porcukrot felvaltva a vizzel. Ha jo kemeny a hab hozzakeverjuk(ovatosan) a tojassargajat es a pudingos lisztet . Szitalni szoktam a tojashabra es ovatosan egy kevero lapattal hogy ne torjon ossze a hab.Beletoltjuk a tortaformaba es be a sutobe ,eleinte kicsit nagyobb langon amig jol felno a vege feli lassutuznel sutjuk hogy inkabb csak szaradjon. Kb 35 - 40 perc.
Ezt az agagot megduplazhatjuk ha nagy tepsivel szeretnenk sutni .
Mielott betoltenem kremmel a piskotat megszoktam ontozni egy kicsit valamilyem edes szirupos vizzel (mondjuk egy narancs leve ,cukor ,viz) hogy negyen szaraz a szele .
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!