Sütés főzés: rácsos linzer (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

rácsos linzer

Rácsos linzer

Hozzávalók
50 dkg liszt
20 dkg cukor
1 tasak sütőpor
1 vaníliás cukororral
25 dkg RÁMA
1 kis pohár tejföl
1 db tojás
fahéj (almás sütemény fűszer)
10 dkg darált dió
lekvár

A lisztet a sütőporral elkeverjük, hozzáadjuk az almás sütemény fűszert, majd a zsiradékkal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojást, tejfölt, cukrot (ha nagyon lágy a tészta pici lisztet adunk hozzá, ha nagyon kemény, akkor kevés tejet). A kész tésztát hűvös helyen fél óráig pihentetjük. Átgyúrjuk, majd kb. a negyedét lecsípjük a rácsokhoz. A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral és megszórjuk a darált dióval. A maradék tésztából vékony rudakat sodrunk és berácsozzuk a tészta tetejét.
Közepesen meleg sütőben megsütjük.

Látta 1853 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Friedlné Évi üzente 12 éve

Köszi! Erre csak azért vagyok büszke, mert életem első saját befőzésű sárgabarack lekvárja került bele.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Évi ez nagyon jól néz ki, gondolom gyorsan elfogyott.
Jó sütést főzést, öröm nézni tálalásaid.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Éva nagyon szép .

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Sziasztok! Köszi aranyosak vagytok.
A gyerekeknek ízlett, bár most annyiban rontottam el, hogy kimaradt belőle a sütőpor és ezért laposabb lett a szokásosnál. A tésztába gyúrt "almás sütemény fűszer"-től finomabb lett, mint máskor, mert akkor csak fahéjjat gyúrtam a tésztába. Jó sütés-főzést nektek.
Üdv.
Évi

Válasz

Mészár Gyöngyi üzente 12 éve

Ez tényleg nagyon jó recept, egyszerű , de nagyszerű!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Évi finomat sütöttél,gusztusosak.......Nálunk az "örök kedvenc" kategóriába tartozik.:)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu