Sütés főzés: birsalmafőzelék (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

birsalmafőzelék

Ez a birsalmafőzelék az ominózus "pulykahúsleves és rántott karaj" kép-nek a folytatása.

Receptje nem különleges. Ugyanúgy készítjük el, mint a síma almafőzeléket azzal a különbséggel, hogy ezt az almát nem hámozzuk meg, mert annyira puha a héja, hogy szinte elporlad az alma húsával együtt . A megtisztított birsalmákat felkockázzuk, felöntjük vízzel, ízlés szerint cukrozzuk és sózzuk és forrástól számítva kb. 10-12 percig főzzük. Ne tovább, mert akkor szétfő és nem lesz gusztusos. Behabarjuk liszt, tejszín/tejföl és víz keverékével, majd összeforraljuk és meghintjük cimettel (fahéjjal). Hihetetlenül passzol a rántott szelethez.

édes főzelék

Látta 3841 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Nagyon finom,imádom a birsalma főzeléket!:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ancika!
Nagyon guszta a főzeléked!
Én még nem ette,de a szezonban ki fogom próbálni.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

...én még a rendes almafőzeléknél is jobban szeretem ezt.

Válasz

Tóth Andrásné üzente 14 éve

Én is csatlakozom Marcsihoz. Nekünk a kertben 4 birsalma fánk van, rengeteg terméssel, de igazán késő ősszel a csirkék eszik, mert nem igen tudtuk elfogyasztani. Birsalma kompótot, és sajtot készítettem, és ezzel vége. Köszi a receptet Ancika, meg fogom próbálni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Mindig tanul az ember!
Birs almából még soha nem jutott eszembe főzeléket készíteni.Nagyon jó ötlet.
Köszönjük.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu