Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 60 dkg. liszt, 25 dkg. margarin, 25 dkg. túró a tésztába és 25 dkg a krémbe, 2 tömló sajtkrém (lehetőleg más-más ízű legyen, ebben at esetben az enyém egyik natúr, másik valamilyen paprikás volt)) 3 dkg. élesztő kevés cukorban felfuttatva, 2 teáskanál só.
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk az egyik túrót, a felfuttatott élesztőt és a sót.
Félretesszük kelni. Közben kikeverjük a tölteléket. A másik 25 dkg-os túrót összedolgozzuk a két tömlő ölesztett sajtkrémmel, megkóstoljuk, ha kell sózzuk.
Ha megkelt, 3 felé vesszük, egyenként kissé téglalap alakúra kinyújtjuk, megkenjük a túrós-sajtos töltelékkel és fecsavarjuk, mint a beiglit. Egy óra hosszára fagyasztóba tesszük, majd ha már jó keményre hült, felszeleteljük és a szeleteket sorban, egymás mellé a tepsibe fektetjük. Újabb kelesztés, majd tojássárgájával megkenve 200 fokos sütőbe toljuk és szép rózsaszínúre sütjük.
Melegen fogyasztva nagyon finom puha, de harmadnap(!!!) sem ehetetlen!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!