Sütés főzés: citrom torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

citrom torta

A család kedvence ez a torta gyakran készítem

Én így készítem kibélelek egy torta formát folpackkal

KRÉM

5 dl 20% tejföl
5 dl hullala tejszín én teszek hozzá hab fixálót egy kis csomaggal
2 citrom és 2 zöld citrom de ízlés szerint kóstolgatni kell mennyire savanyú ja és díszítéshez is használj belőle
porcukor én nem mérem úgy 15-20 dkg
vaníliás cukor
lap zselatin egy csomag de a sima ugyan olyan jó ki mit szeret
baba piskóta
a tejfölt kikevered a cukorral citrom héjjal és lével a zselatint pici vízben fel kell oldani és hűteni na és a hullalát felverni
mikor kész öntök a formába egy adagot egy réteg baba piskóta megint egy adag krém és a végén piskóta közben mikor félig van a forma az oldalába dugdosom a citrom karikákat
a krémből hagyok egy keveset a díszítéshez
másnap kiborítom lehúzom a fóliát és a maradék krémmel díszítem

Látta 1845 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegedüs Marianna üzente 14 éve

én igy készítem kibélelek egy torta formát folpak
KRÉM
5 DL 20% tejföl
5dl hulalla én teszek hozzá habfixálot egy kis csomaggal
2 citrom és 2 zőld citrom de izlés szerint kostolagatni kell mennyire savanyu ja és diszítéshez is használj belöle
porcukor én nem mére ugy 15-20 dkg
vaniliás cukor
lap zselatin egy csomag de a sima ugyan olyan jo ki mit szeret
baba piskota
a tejfölt kikevered a cukorral citrom héjjal és lével a zselatitn pici vízben fel kell oldani és hüteni na és a hullalát felverni
mikor késsz öntök a formába egy adagot egy réteg babab piskota magint egy adag krém és a végén piskota közben mikor félig van a forma az oldalába dugdosom a citrom karikákat
a krémböl hagyok egy keveset a diszítéshez
másnap kiboritom lehuzom a foliát és a maradék krémmel díszítem

hidd el nagyon finom és mutatos

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Nagyon érdekelne mivel töltötted meg ezt a citrom tortát!Szuper hogy nem kell sütni,szeretném kipróbálni.:))

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu