Sütés főzés: Csíkos torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csíkos torta

CSÍKOS TORTA
3 TOJÁS
15 KANÁL CUKOR
3 DOBOZ PICI TEJFÖL
3 mokkás KANÁL SZODAB.
15 evökanál lisz
tojás cukor és puff minden bele
3 felé osztom 1 mákos
1 dios 1 kakaos
mindeggyikhez 1 kanál
Krém
2 vaniliás puding
fél liter tej
1 ráma
20 dkgporcukor
1-2 citrom leve és héja
vaniliás cuki

CUKOR MASSZA
1 evökanál zselatin
6 kanál víz
1 kanál margarin
2 kanál méz
mandula aroma
olyanra szinezed amilyenre tettszik
nekem most nagyon tettszik a szalag ezért gyakran használom

Látta 1442 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Mariann! Természetesen ez így korrekt hogy csináltad. Én félre értetettem ki nagyítva már láttam a szalag szélét beszegve de gondoltam reagálsz és abból kiderül
Köszönöm, szeretem az őszinte szerény embereket.
Nagyon ügyes és kreatív vagy ezt fent tartom.

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 13 éve

Kedves Marcsi
Jól hitted az rendes szalag csak a bevonat és a szív fundant bocsi ha félre érthető voltam gombostűvel rögzitettem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A recept elolvasása előtt azt hittem rendes szalag,
Egyszer biztosan ki próbálom.
Nagyon jól néz ki.
Csak gratulálni tudok.

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 13 éve

Az a lényege hogy a porcukrot mindig szitálni kell.
és ha lágy lessz a massza a szinezötöl akkor további porcokorrot kell hozzátenni
nagyon jo probáld ki nyugodtan melegísd meg a mézet a vízet bele a zselatin a vaj és kanállal kezd el keverni bele a cukrot ha már nem tudod akkor kézzel gyurd kb 1 kg porcukrot vessz fel
közben ha ragad a kezedett egy kis vajjal megkenheted.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Köszi a tippet!Egyébként könnyen formázható?

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 13 éve

azt hittem a fundant készítése a világ legbonyolultabb dolga de tévedtem nézd meg a KIS KUKTA A KONYHÁBAN oldalt és egy nagyon egyszerü jo rteceptet találsz erre a modszerre ÉN MIOTA RÁ AKADTA RABJA LETTEM ENNEK A DISZÍTÉSI FORMÁNAK

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu