Sütés főzés: Göngyölt csirkemell cseresznyés táskával (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Göngyölt csirkemell cseresznyés táskával

A párom nem kedveli a csirkemellet , mert neki száraz , ezért találtam ki ezt a receptet, mert a zöldségektől finomabb. Személyenként 1 csirkemellre van szükség.
Én két főre főztem. A hozzávalók: 2 db csirkemell, 1 kisebb cukkini, 1 kisebb piros kaliforniai paprika, sajt, só, bors, kakukkfű, 5-10 dkg sonka
Egy csg friss leveles tészta, kb, fél kg magozott cseresznye.

A csirkemelleket kissé kiveregettem, hogy vékonyabb legyen a hús.
Sóval, borssal befűszerezve 1 órát állni hagytam.
Közben a cukkinit vékony hosszúkás szeletekre vágtam, a paprikát szintén vékonyabb csíkokra szeleteltem.
Mindkettőt nagyon kevés olajon egy serpenyőben megpirítottam egy kevés kakaukkfűvel , sóval fűszerezve.
A húsokat kiterítettem, rá egy szelet sonka került , majd a cukkini szeletekből és a paprika csíkokból 3-3 db, / volt egy tekercs amibe még 1 szelet sajt is került / a húst összehajtva, cérnával körbe varrtam.
Egy sütőtálban kevés olajon mindkét felét elősütöttem, majd fedő alatt megpároltam.
Mikor már puha volt a hús, a sütőben megpirítottam a tetejét.
A leveles tésztával nincs sok tennivaló, feldaraboltam , a széleit tojásfehérjével lekentem, a magozott cseresznyét beletéve, tetejét tojássárgájával megkenve 200 fokon megsütöttem.
Köretként a hús alatt, az előző napról megmaradt párolt rizshez hozzákevertem az apróra vágott megsütött paprika és cukkini darabokat , amik a húsok töltése után megmaradtak.

Látta 1817 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Anna ezzel a Laptop konyhában megint nyernél. Ötletért nem kell a szomszédba menned.
Szereted a konyhát nem kényszerből töltöd ott az időd.
Köszönjük

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 12 éve

...hááát... (háttal nem kezdünk mondatot), de Anikám, ez valami csodálatos, ötletes és mutatós is. Hiába, vannak akiknek az ételek készítéséhez is csak a fantáziája szab határt! Nálad aztán van fantázia! Gratulálok!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Anna remek ötleteid vannak!Ezt ki kell próbálnom,nálunk is vannak ilyen gondok,köszi a receptet!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu