Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A párom nem kedveli a csirkemellet , mert neki száraz , ezért találtam ki ezt a receptet, mert a zöldségektől finomabb. Személyenként 1 csirkemellre van szükség.
Én két főre főztem. A hozzávalók: 2 db csirkemell, 1 kisebb cukkini, 1 kisebb piros kaliforniai paprika, sajt, só, bors, kakukkfű, 5-10 dkg sonka
Egy csg friss leveles tészta, kb, fél kg magozott cseresznye.
A csirkemelleket kissé kiveregettem, hogy vékonyabb legyen a hús.
Sóval, borssal befűszerezve 1 órát állni hagytam.
Közben a cukkinit vékony hosszúkás szeletekre vágtam, a paprikát szintén vékonyabb csíkokra szeleteltem.
Mindkettőt nagyon kevés olajon egy serpenyőben megpirítottam egy kevés kakaukkfűvel , sóval fűszerezve.
A húsokat kiterítettem, rá egy szelet sonka került , majd a cukkini szeletekből és a paprika csíkokból 3-3 db, / volt egy tekercs amibe még 1 szelet sajt is került / a húst összehajtva, cérnával körbe varrtam.
Egy sütőtálban kevés olajon mindkét felét elősütöttem, majd fedő alatt megpároltam.
Mikor már puha volt a hús, a sütőben megpirítottam a tetejét.
A leveles tésztával nincs sok tennivaló, feldaraboltam , a széleit tojásfehérjével lekentem, a magozott cseresznyét beletéve, tetejét tojássárgájával megkenve 200 fokon megsütöttem.
Köretként a hús alatt, az előző napról megmaradt párolt rizshez hozzákevertem az apróra vágott megsütött paprika és cukkini darabokat , amik a húsok töltése után megmaradtak.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!