Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: a tésztához : 25 dkg liszt , 18 dkg vaj, só, víz
a töltelék: 15 -20 dkg bacon szalonna, 3 tojás, 2 dl tejszín,,
50 dkg túró, / ricotta is lehet/ kapor . bors ,só
Elkészítés: A tésztát simára gyúrjuk , fóliával letakarva a hűtőbe tesszük legalább fél órára. Lehet előző nap is elkészíteni.
Kinyújtjuk a tésztát . Egy tűzálló tálat , vagy egy tepsit kivajazunk, lisztezünk.
A tésztát bele fektetjük, megszurkáljuk. Sütőpapírt teszünk rá, beleszórunk száraz babot v. rizst / így nem púposodik fel a tészta /.180 fokon kb. 20 percig sütjük. Levesszük róla a papírt a babbal együtt. Még melegen megkenjük tojásfehérjével.
Ha kihűlt ráterítjük a tölteléket.
A serpenyőben közben megsütjük a felkockázott bacon szalonnát.
A tésztára rászórjuk , következik a kaporral összekevert túró.
A tojásokat a tejszínnel , sóval borssal összekeverjük, majd ráöntjük a túróra.
A sütőbe visszatéve még kb. 30 percig sütjük.
Leves után ,második fogásként v. vacsorára adható.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!