Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A maradék sült csirkéhez remek köret ez a kelkáposzta gombóc.
40 dkg kelkáposztát káposzta reszelőn lereszelünk.Egy kevés olajon 1 fej apróra vágott vöröshagymát megpárolunk, hozzáadjuk a káposztát.
Sóval, borssal és majoránnával fűszerezzük, készre pároljuk, majd lehűtjük.
3 db zsemlét vízben áztatunk, kicsavarjuk , ezt a káposztához adjuk
2 egész tojást, 6 dkg lisztet vagy zsemlemorzsát és egy csg vágott petrezselymet teszünk még hozzá.
Összedolgozzuk , vízben megfőzzük. Én vízgőz felett egy kivajazott szűrőben pároltam meg.
A fokhagymamártáshoz 3 dkg vajból és lisztből rántást készítünk, bele nyomunk 3 gerezd fokhagymát.
Felengedjük 2-3 dl vízzel, hozzáadunk egy húsleves kockát, 5 dkg reszelt sajtot.
Borssal ízesítjük és a végén 0.5-1 dl főzőtejszínt öntünk hozzá. Jó sűrűnek kell lennie. Átforraljuk. (Ha szükséges a tejszínhez még egy kevés lisztet is adhatunk)
A fokhagyma leves receptjét Németországból ,a testvéremtől kaptam kb. 15 éve.
A mártást ugyanúgy készítem, csak kevesebb vízzel ill. hozzávalóval.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!