Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tócsit előző nap ettük ebédre , a maradékot használtam köretnek a csirkéhez. Ez minden esetben csak így tálalható , mert ki kell hűlnie a tócsinak, hogy egy fém karika segítségével, kiformázzuk belőle, mint egy pogácsát .
A tócsihoz egy tűzálló tálat kikenünk vajjal.
2 közepes burgonyát megpucolunk, vékonyan felszeleteljük és egy kevés vegetával összekeverjük.
Az edény alján szétterítjük a burgonyát, 3 tojásból kevés szódával készítünk egy sűrűbb palacsinta tésztát, amit ráöntünk a a burgonyára.
Én még egy kevés medvehagymát is tettem a tésztába.
Borsozzuk, a tetejére rászórunk 20 dkg felszeletelt kolbászt.
Nekem volt még 3 szelet sonkám is , amit vékony szeletekre vágva rászórtam.
10-10 dkg reszelt sajttal megszórjuk, a tetejére 1 fej lila hagymát félfőre vágva és szalonna kockákat szórunk.
200 fokon 30-40 percig sütjük.
Önálló ételként salátával vagy savanyúsággal tálaljuk.
A csirke combokat rengeteg hagymával és fokhagymával együtt Zepter edényben zsiradék nélkül sütöttem meg.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!