Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5756 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 753 db
  • Blogbejegyzések - 2832 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 61 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5756 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 753 db
  • Blogbejegyzések - 2832 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 61 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5756 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 753 db
  • Blogbejegyzések - 2832 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 61 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5756 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 753 db
  • Blogbejegyzések - 2832 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 61 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Legyező(Albán)torta

Hozzávalók a csokoládés piskóta karikához:
3 db tojás
7 dkg cukor
5 dkg liszt
2 dkg kakaó

A piskótalaphoz:
4 db tojás
9 dkg cukor
9 dkg liszt

Krémhez:
1 dl feketekávé
3 dkg vaníliás pudingpor
15 dkg cukor
2 db tojássárgája
2 dl tej
15 dkg ráma

Megsütjük a piskótákat és elkészítjük a krémet.
A csokis tortalapot kettévágjuk, és megkenjük a kávékrémmel az egyiket.
A piskótalapot is megkenjük krémmel, és 2,5-3 cm-es csíkokra felvágjuk.
A csíkokat csigavonalba feltekerjük, amíg az átmérője eléri a tortalap nagyságát.
A tekercset ráhelyezzük az előbb megkent tortakarikára, megkenjük krémmel, s rátesszük a tortakarika másik felét.
Tetejét és oldalát megkenjük krémmel, diszítjük.
Ez az adag a kisebb tortakarikához való (24 cm-es).

Látta 3742 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Horváth Szilvia üzente 4 éve

Köszönöm szépen!

Válasz

Vass Lászlóné üzente 4 éve

Szilvi,nagyon gyönyörűek a tortáid,nagyon ügyes vagy!Gratulálok,további jó sütést kívánok.

Válasz

jago melinda üzente 5 éve

mindegyik torta gyonyoru,
en megkostolnam mindegyiket

Válasz

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu