Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tésztája hagyományos piskóta tészta. 12db tojás (egy 28cm átmérőjű kapcsos torta fomába) Krém: 7dl hulala tejszín, 2cs tejszín ízű pudingpor, 6dl tej, 1cs zselatinfix, narancs kb 1kg,mandula szeletek.
Készítése: Ha kész a piskótán és kihült(1nap) 3 fele vágjuk.Elkészítjük a krémet ami a következőképpen készül: a tejszít kb 5dl kemény habbá verünk,és közben hozzá adjuk a zselatinfix-et, a pudinporokat elkészítjük 6dl tejjel várunk vele hogy hüljön de nem kell teljesen kihűteni facsarunk bele narancs levét (akkor lesz igazán finom ha megy bele a narancs húsából is) ezt igazából nem tudom meghatározni hogy mennyi narancs izlés szerint.Ha ez kész a pudingot óvatosan összekeverjük a felvert tejszínnel.torta betöltése:a krémet elosztjuk két felé az alsólapra egyenletesen elkennyük az eggyik felét rakhatunk rá kockára vágott narancs darabokat és mazsolát. Ráhelyezzük a következőlapot és előzőek szerint járunk el.ezt kb 3 órára hűtőszekrényben dermesztjük.Miután megdermett felverjük a maradék tejszínünket kemény habbá körbe vonjuk vele a tortát.Panírozás:késsel alányúlunk a tortának felveszük a tenyerünbe a másik kezünkkel pedig egyenletesen körbe vonjuk a mandula szeletekkel.csillagcsöves habzsákba teszünk tejszín és habrózsákkal díszítjük a tetejét.narancsokat gerezdekre vágjuk és mindenhabrózs mellé helyezünk egyet.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!