Sütés főzés: Pókember (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Pókember

Hagyományos piskóta tészta:Ahogyan én csinálom:
10 db tojás a tojásokat szétválasztom a sárgáját félreteszem egy külön tálba 10 púpos ek lisztet rakok 1 cs sütőport beleteszek jól elkavarom. A tojások fehérjét el kezdem géppel felverni először kicsi fokozaton amikor kezd kifehéredni a fehérje elkezdem hozzáadni a kristálycukrot (10ek)nem kell púposan mint a lisztet.Amikor felverődött egészen kemény hab lesz belőle leveszem a gépet kicsi fokozatra egyenként hozzá engedem a tojások sárgáját,majd amikor ezzel is végeztem apránként hozzáadom a sütőporos lisztet.Ha kakós piskótát készítek ugyan így járok el csak annyi külömbséggel hogy amennyi kakóport szánok bele annyival kevesebb lisztet rakok bele(liszt, sütőpor, kakópor) ezeket elkeverem.

A krém: oroszkrém
Ha kész a piskótán és kihült(1nap) 3 fele vágjuk.Elkészítjük a krémet ami a következőképpen készül: a tejszít kb 5dl kemény habbá verünk,és közben hozzá adjuk a zselatinfix-et, a pudinporokat elkészítjük 6dl tejjel várunk vele hogy hüljön de nem kell teljesen kihűteni facsarunk bele narancs levét (akkor lesz igazán finom ha megy bele a narancs húsából is) ezt igazából nem tudom meghatározni hogy mennyi narancs izlés szerint.Ha ez kész a pudingot óvatosan összekeverjük a felvert tejszínnel.torta betöltése:a krémet elosztjuk két felé az alsólapra egyenletesen elkennyük az eggyik felét rakhatunk rá kockára vágott narancs darabokat és mazsolát. Ráhelyezzük a következőlapot és előzőek szerint járunk el.ezt kb 3 órára hűtőszekrényben dermesztjük.

Panírozás:késsel alányúlunk a tortának felveszük a tenyerünbe a másik kezünkkel pedig egyenletesen körbe vonjuk a mandula szeletekkel.
Ha valakinek kérdése van szivesen válaszolok mindnkinek:)

Díszítés: tejszínhabot kemény habbá vertem külön-külön szineztem sablont készítettem(a netről egy kifestőből szettem) kivágtam ráhelyeztem a tortára fogpiszkálóval megrajzolam a főbb vonalakat és nekiláttam simacsöves habzsákkal(kicsi) kihúztam a főbb vonalakat majd lecseréltem a csövet kicsi csillagcsőre és pöttyözéssel folytattam.a végén volt olyan fővonal ami nem igazán látszot visszahelyeztem a sima csövet és mégegyszer átmentem a fővonalakon.

Látta 1298 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Soós Jánosné üzente 13 éve

Köszönöm szépen és nagyon szivesen.
Üdv Incus

Válasz

Baranyi Györgyné üzente 13 éve

Köszönet az ötletes és biztosan nagyon finom torta receptjéért! További sok sikert kívánok.

Válasz

Soós Jánosné üzente 13 éve

Köszönöm szépen! Én köszönöm hogy az oldal tagja lehetek.Igyekszem minden képhez receptet mellékelni. Van még mit tanulnom és el is csippentek innen-onnan kis ötleteket.Köszönöm Incus

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Incus!
Gratulálok a tortáidhoz nagyon kreatív vagy.
Köszönöm a fáradtságod a receptek felírásához.
További sok szépséget finomságot várunk, és örülök, hogy az oldalunkat választottad.
Szép estét Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu