Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tésztája hagyományos piskóta kakaós.(6db tojás 22 cm átmérőjű kapcsos tortaformába) Krém:6dl hulala tejszín, 2 cs tiramisu pudingpor, 2cs babapiskóta, 1 cs zselatifix,rum aroma,cirom héja és leve,kávé.
Készítése: 6dl tejben megfőzzük a pudingport bele reszeljük a citrom héját, belefacsrjuk a levét is, rum aromát ha langyos belekavarjuk óvatosan előzőleg felvert (4dl) tejszínbe: A piskótát két fele vágjuk lekennyük a krémmel ráhelyezzük a babapiskótát meglocsoljuk kávéval megint krém, erre is ráhelyezzük a babapiskótát de most ellentétesen mint az előbb meglocsoljuk kávéval krém és ráhelyezzük a piskóta lapot.
Hűtőszekrényben dermesztjük kb 3 órát. Ha megdermedt felverjük a maradék tejszínt körbevonjuk a torta oldalát tetejét.Be panírozzuk csokidarával(rokkó) a teteje kakaópor Készült:(egy papírra karikákat rajzoltam kivágtam ráhelyeztem a torta tetejére) szitába raktam kakaóport,megszórtam a tetejét levettem a papírt óvatosan ) a közte levő helyet pedig csillag csöves habzsákkal díszítettem.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!