Sütés főzés: Oroszkrém torta felülrről nézve (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Oroszkrém torta felülrről nézve

A tésztája hagyományos piskóta tészta. 12db tojás (egy 28cm átmérőjű kapcsos torta fomába) Krém: 7dl hulala tejszín, 2cs tejszín ízű pudingpor, 6dl tej, 1cs zselatinfix, narancs kb 1kg,mandula szeletek.
Készítése: Ha kész a piskótán és kihült(1nap) 3 fele vágjuk.Elkészítjük a krémet ami a következőképpen készül: a tejszít kb 5dl kemény habbá verünk,és közben hozzá adjuk a zselatinfix-et, a pudinporokat elkészítjük 6dl tejjel várunk vele hogy hüljön de nem kell teljesen kihűteni facsarunk bele narancs levét (akkor lesz igazán finom ha megy bele a narancs húsából is) ezt igazából nem tudom meghatározni hogy mennyi narancs izlés szerint.Ha ez kész a pudingot óvatosan összekeverjük a felvert tejszínnel.torta betöltése:a krémet elosztjuk két felé az alsólapra egyenletesen elkennyük az eggyik felét rakhatunk rá kockára vágott narancs darabokat és mazsolát. Ráhelyezzük a következőlapot és előzőek szerint járunk el.ezt kb 3 órára hűtőszekrényben dermesztjük.Miután megdermett felverjük a maradék tejszínünket kemény habbá körbe vonjuk vele a tortát.Panírozás:késsel alányúlunk a tortának felveszük a tenyerünbe a másik kezünkkel pedig egyenletesen körbe vonjuk a mandula szeletekkel.csillagcsöves habzsákba teszünk tejszín és habrózsákkal díszítjük a tetejét.narancsokat gerezdekre vágjuk és mindenhabrózs mellé helyezünk egyet.

Látta 4113 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Soós Jánosné üzente 14 éve

Marianna! Tényleg finom ez áll a fekete-erdő torta után a családom topp listáján:)Üdv:Incus

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 14 éve

Ez a torta is nagyon szép biztosan finom is.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu