Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
A páchoz:
• 1 dl olívaolaj
• 1 db lime leve
• 1 lime reszelt héja
• 4 nagy gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál méz
• 1 evőkanál őrölt kömény
• 1½ evőkanál füstölt chili paprika /sima chili is jó/
• só
• durvára őrölt fekete bors
• 60 dkg csirkemell
A raguhoz:
• 2 evőkanál olívaolaj
• 1 nagy piros kaliforniai paprika
• 1 nagy zöld paprika
• 1 nagy sárga paprika
• 1 nagy fehér hagyma
• 1 db chili paprika
• 1/2 cs újhagyma
• 1/2 cs snidling
• só
• frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:
A csirkemellet, paprikákat és a hagymát vágjuk vékony csíkokra.
Keverjük össze a pác összes hozzávalóját és tegyük egy nagy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba.
Keverjük hozzá a húscsíkokat és zárjuk le a zacskót vagy dobozt. Hagyjuk pácolódni 2-3 órán keresztül.
Forrósítsunk fel egy serpenyőt és kevés olajon hirtelen pirítsuk át a csirkemell csíkokat majd tegyük félre.
A paprikákat és a hagymát tegyük a serpenyőbe és öntsünk hozzá egy kis olíva olajat. Kevergessük míg félig megpuhul.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tegyük vissza a hús csíkokat és pár percig pároljuk együtt a paprikával.
Tálalhatjuk tortillában, rizzsel vagy friss kenyérrel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!