Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Tésztához:
8 db tojás,
16 dkg liszt,
16 dkg cukor
Töltelékhez:
10 dkg cukor,
5 dl tejszín,
8 dkg kakaópor,
2 dkg olvasztott zselatin,
1 doboz hullala tejszín (1/2l)
Elkészítés:
A tojásból, a kristálycukorból, és a lisztből piskótát készítünk. Melyet kivajazott ,lisztezett tepsibe tesszük, és megsütjük. Kihűlés után ketté vágjuk. A felső lapot felkockázzuk, kb 4*4 cm-es re. tésztánk, Eközben töltelék anyagaiból kemény habot verünk.Kivéve a hullala tejszínt. Hozzáadjuk a zselatin felét, s ezt egyenletesen rákenjük amár kihűlt tésztára. Jól lehűtjük. Felverjük a hullala tejszínhabot, a zselatin másik felét óvatosan hozzá dolgozzuk. Ezt amár jól kidermesztett kakaós krém tetejére kenjük. Következő lépésben rátesszük a kockára feldarabolt piskótát. Szintén dermesztjük. A csokis krémmel díszítjük, majd csokit reszelünk a tetejére. Tálaláskor melegvízbe mártott késsel szeleteljük, az alsó lapot és a krémet.
Krém készítés:
A tejszínt kemény habbá verjük. A porcukrot a kakaóporral elkeverjük,majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tejszínhez. Ezután következik bele a zselatin.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!