Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
TIRAMISU
Szétválasztunk 5 tojást. A sárgáját habosra keverjük 6 ek. cukorral,
majd hozzáadjuk a saját készítésű krém sajtot. Felverjük
a tojás fehérjét kemény habbá. Bele tesszük a maradék cukrot.
Óvatosan hozzákeverjük a tojás sárgájához. 2 adag fekete kávét
főzünk,melybe rum aromát teszünk. tehetünk egy kis alkoholt is. ha
gyerekeknek készítjük, a Maci kávéval pótolhatjuk. Kibéleljük a formát folpack-kal. Először krémet teszünk, ezután a babapiskóta következik,melyet belemártunk a kávéba,de csak finoman
megforgatjuk benne. Nehogy elázzon. Utána ismét krém következik,
Kicsit ütögessük az asztalhoz. Majd ismét a babapiskóta következik.
Itt már vigyázni kell, hogy tégla szerű kötésben legyen. Ezt addig
rétegezzük míg az utolsó réteg babapiskóta lesz. Legalább egy
éjszakára hűtő szekrénybe tesszük.Másnap kiborítjuk, a tetejét
megszórjuk kakaó porral.
Sajt ahogy én készítem( krémsajt)
2 liter házi tejet felforralok, ha kész elzárom alatta a gázt . Elkeverek benne 2 nagy és1 kicsi tejfölt. 10-15percig állni hagyom. Ne ijedj meg ilyen kis gömböcskék lesznek. Ezután egy háromszög alakú ruhába merem. Óvatosan, mert forró. Felakasztom kicsepegtetni. Kb 20-25 percig. Utána már elvileg használható. Én szeretem, ha legalább egy max két napig összeérik.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!