Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
TIRAMISU
Szétválasztunk 5 tojást. A sárgáját habosra keverjük 6 ek. cukorral,
majd hozzáadjuk a saját készítésű krém sajtot.
Felverjük a tojás fehérjét kemény habbá. Bele tesszük a maradék cukrot.Óvatosan hozzákeverjük a tojás sárgájához.
2 adag fekete kávét főzünk,melybe rum aromát teszünk. tehetünk egy kis alkoholt is, ha gyerekeknek készítjük, a Maci kávéval pótolhatjuk. Kibéleljük a formát folpack-kal.
Először krémet teszünk, ezután a babapiskóta következik,melyet belemártunk a kávéba,de csak finoman
megforgatjuk benne. Nehogy elázzon.
Utána ismét krém következik,
Kicsit ütögessük az asztalhoz. Majd ismét a babapiskóta következik.
Itt már vigyázni kell, hogy tégla szerű kötésben legyen.
Ezt addig rétegezzük míg az utolsó réteg babapiskóta lesz.
Legalább egy éjszakára hűtő szekrénybe tesszük.
Másnap kiborítjuk, a tetejét megszórjuk kakaó porral.
Sajt ahogy én készítem(krémsajt)
2 liter házi tejet felforralok, ha kész elzárom alatta a gázt . Elkeverek benne 2 nagy és1 kicsi tejfölt. 10-15percig állni hagyom.
Ne ijedj meg ilyen kis gömböcskék lesznek.
Ezután egy háromszög alakú ruhába merem. Óvatosan, mert forró. Felakasztom kicsepegtetni. Kb 20-25 percig.
Utána már elvileg használható. Én szeretem, ha legalább egy maximum két napig összeérik.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...
Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!