Sütés főzés: Túró krémes piskótatekercs (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Túró krémes piskótatekercs

Hozzávalók: Tészta (kb két nagy tepsi)

8db tojás,
16dkg liszt,
16 dkg cukor
2 ek kakaópor

Töltelék:
50 dkg túró
4 tojás habja
15 dkg cukor

Elkészités:
Hagyományos módon elkészítjük a pikótát. amikor kész megfelezzük.
Az egyik felébe teszünk egy kevés vanilia aromát és jól kihabosítjuk vele. A másik felébe bele szitáljuk a kakaóport. Ezt is kihabosítjuk. Ezután sütőpapirral bélelt tepsibe átlósan beletesszük treszil zsák segítségével, úgy hogy váltakozzon a kakaós és a vaniliás keverék. Majd megsütjük és még melegen feltekerjük. Közben elkészítjük a túrókrémet. A tojásfehéjét a cukorral gőz fölöttt habbá verjük. Majd hozzáadjuk az áttört túrót. Amikor már kihült a tekercsünk, kihajtjuk és lehuzzuk róla a sütőpapirt. És végül betöltjük a krémmel. Jól kidermsztve szebben szeletelhető forróvízbe mártott késsel.

Látta 2351 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez számomra új. Ki fogom próbálni. Gratulálok.

Válasz

Kiss Judith üzente 14 éve

Szerintem nem kell hozzá zselatin, ha jó kemény a tejszínhab. Ugyan is olyan sokat nem lehet belekenni.

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 14 éve

Ez nagyon tetszik,mutatős sütemény.Lehet ,hogy fínom lenne ,ha a túróhoz
felvert tejszínt és egy kis zselatint kevernénk a tojáshab helyett. Persze ,ha a kalóriára odafigyelünk,nem mindegy.
Köszi a receptet. Üdv.:Anna

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Mikszath_kedvence_2192021_2254_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu