Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kezdtünk egy könnyű karfiolkrém levessel,aztán töltött hús volt krumplipürével és uborkasalátával.
A desszert pedig almás rétes volt.
A leveshez a karfiolt megfőztem húslében (kockával),mikor megpuhult turmixoltam,majd borsoztam, még egy kicsit sóztam, reszeltem bele egy csipetnyi szerecsendiót, és öntöttem rá főzőtejszínt.
Besűrítettem és pirított kenyérkockával tálaltam.
A töltött húshoz sertés combot vettem,felnyitottam, kivertem,majd megtöltöttem,feltekertem, bedörzsöltem borssal, sóval, pirospaprikával,fokhagymával.
Átkötöztem a húsroládot és megsütöttem.
Töltelék: A darált húsba kevertem 1 tojást, fokhagymát, borsot, pirospaprikát, sót, zsemlemorzsát, fél pohárnyi vizet.
A főtt krumplit kikevertem vajjal és egy kis tejjel.
Az uborkasalátát egyszerűen vékonyra gyalultam ,megsóztam és felöntöttem egy sima cukros, ecetes vízzel.
Egy kis olajat is tettem bele. Megszórtam pirospaprikával és borssal.
A réteshez bolti rétestésztát használtam.
Egy tekercshez 3 lapot vettem.
Egyenként megolajoztam a lapokat,majd rátettem a tölteléket, feltekertem és megsütöttem.
Pár perc alatt megsült, majd megszórtam porcukorral.
A töltelékhez lereszeltem az almát, megszórtam cukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal és összekevertem.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!