Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához:
25 dkg liszt,
3 tojás,
egy teáskanál só
Összegyúrjuk és 2 órát pihentetjük.
Közben elkészítjük a tölteléket.Lábosba olajat öntök,apróra vágott hagymát teszek bele,egy kicsit pirítom,majd rárakok fél kg darált húst.Sózom,borsozom,teszek hozzá apróra vágott petrezselyemzöldet.Mikor már majdnem kész,akkor teszek hozzá 3-4 fej kisebb darabokra vágott gombát.Készre párolom.
A tésztát vékonyra kinyújtom,az egyik felére kis gombócokat rakok kb 5 centiméterenként.
Ahol nincs töltelék,ott megkenem a tésztát tojásfehérjével és ráborítom a tészta másik felét.Mindenhol jól lenyomkodom,majd derelyevágóval vagy késsel kockákra vágom.
Lobogó ,forró vízben kifőzöm a derelyéket.Addig míg fel nem jön a víz színére.Sózom a vizet.Egy jénaiba teszem a kifőtt tésztát és meglocsolom a mártással.
Mi szeretjük a zellert ezért most ezt készítettem rá.Egy kis olajon megfonnyasztottam 2 gerezd fokhagymát,beleraktam a felvágott zellerlevelet,sóztam,borsoztam és egy kis tejszínnel besűrítettem.
Nem mindenki szereti a zellert,de ehhez az ételhez lehet csinálni sajtszószt,paradicsommártást,gombamártást,vagy ki mit szeret.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 napja itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!