Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Együnk sok csírát.
Tele van mindenféle vitaminnal,ásványi anyagokkal,hiszen egy nagy növény felépítését kell fedeznie a csírának.
Nem kell hozzá nagy hókusz-pókusz.
Én simán egy lapos jénaiban csíráztatok.
Az aljára szűrőpapírt teszek,vagy valamilyen itatóspapír szerű dolgot.
A sima vatta is jó.
Ezt benedvesítjük rászórjuk a magokat és pár nap múlva kész a csíra.
A tálat világos de nem napfényes helyen tartsuk.
A papír mindig legyen nedves,de ne álljon a vízben.
Hűtőben aztán a kész csíra egy hétig eláll,
lezárt dobozban.
A képen lucerna és lencse csírát láttok.
A magokat,
gyógynövényboltban lehet megvenni,
rengeteg félét vehettek.
Nagyon finom a retek, zsázsa, hagyma csíra is.
Csévézett magot soha nem szabad venni.
Ez azt jelenti, hogy kezelve van mindenféle vegyszerrel, ezek tulajdonképpen a vetőmagok.
Azért írtam, hogy gyógynövény vagy bio boltokban vegyétek, nem drága
Szórhatjátok szendvicsekre, tehetitek főzelékbe, levesbe, joghurtba..
Jó egészséget!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!