Sütés főzés: Kedvenc főzelékünk petrezselymes vagdalttal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 5479 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2967 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 469 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 5479 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2967 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 469 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 5479 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2967 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 469 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5810 fő
  • Képek - 5479 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2967 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 469 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kedvenc főzelékünk petrezselymes vagdalttal

Hozzávalók:
karalábé, sárgarépa, zöldborsó, petrezselyem, olaj, liszt, só, ételízesítő, cukor.

A meghámozott, megmosott, kockára vágott zöldségeket kevés olajon puhára pároljuk, megszórjuk egy kevés liszttel,hozzáadjuk az aprított petrezselymet, pár percig ezzel is kevergetjük, és felöntjük annyi vízzel, amilyen sűrű főzeléket szeretnénk.
Sózzuk, ha szeretjük adjunk hozzá ételízesítőt, egy mokkáskanál cukrot és készre főzzük.

Látta 22 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:

Feketeribizlis_almaleves_2091124_3169_s

Vass Lászlóné 2 hete új képet töltött fel:

Legyezo_karaj__szeletek_2089809_9328_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Szarvacska_teszta_baboshusosparadicsomos_raguval_2089270_7551_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu