Sütés főzés: Rakott csirkemell (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rakott csirkemell

Hozzávalók:
kb. 70 dkg csirkemellfilé,
só, őrölt bors,
8-10 szelet vékony bacon szalonna,
8 dkg liszt,
3 kisebb tojás,
15-15 dkg reszelt trappista és füstölt sajt (az én rakottasom csak gouda sajttal készült),
8 szelet csirkesonka (nálam főtt tarja szeletek),
2 dl tejföl.



A csirkemellfiléket 4-5 dkg-os darabokra vágjuk, sózzuk,borsozzuk. Egy hosszúkás sütőformát szalonnával kibélelünk úgy, hogy az edény peremén túllógva később a tetejére hajtható legyen. A húst lisztbe, tojásba, majd a kétféle sajt keverékébe forgatjuk, egy sort
a sütőformába rakunk.Erre néhány szelet csirkesonka (tarja) kerül, majd ismét a bundázott csirkemell következik.A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart, ügyelve arra, hogy a tetejére hús kerüljön. Tejföllel meglocsoljuk és a lelógó szalonnát ráhajtjuk.
Előmelegített sütőben, közepes lánggal 180 fokon egy órán át sütjük. Az elején 40-50 percre érdemes alufóliával letakarni, mert sülés közben nagyon fröcsköl. Megvárjuk, amíg kihül, majd egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük. Másnap deszkán felszeleteljük és megforrósítjuk, de hidegen is kitűnő. Nálunk mindig nagy sikert arat!

Látta 571 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Köszönöm szépen Marcsi, örülök, hogy tetszik! Én sokszor készítem hidegtálra
is, akkor majonézes salátákkal tálalom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nagyon finom hasonlóan már én is készítettem, jól néz ki. Ünnepinek is jó :)
Köszönöm megosztottad velünk.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Köszönöm szépen Móni!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 10 éve

Gusztusos, az ünnepi asztalra is eltudnám képzelni.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu