Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
kb. 70 dkg csirkemellfilé,
só, őrölt bors,
8-10 szelet vékony bacon szalonna,
8 dkg liszt,
3 kisebb tojás,
15-15 dkg reszelt trappista és füstölt sajt (az én rakottasom csak gouda sajttal készült),
8 szelet csirkesonka (nálam főtt tarja szeletek),
2 dl tejföl.
A csirkemellfiléket 4-5 dkg-os darabokra vágjuk, sózzuk,borsozzuk. Egy hosszúkás sütőformát szalonnával kibélelünk úgy, hogy az edény peremén túllógva később a tetejére hajtható legyen. A húst lisztbe, tojásba, majd a kétféle sajt keverékébe forgatjuk, egy sort
a sütőformába rakunk.Erre néhány szelet csirkesonka (tarja) kerül, majd ismét a bundázott csirkemell következik.A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart, ügyelve arra, hogy a tetejére hús kerüljön. Tejföllel meglocsoljuk és a lelógó szalonnát ráhajtjuk.
Előmelegített sütőben, közepes lánggal 180 fokon egy órán át sütjük. Az elején 40-50 percre érdemes alufóliával letakarni, mert sülés közben nagyon fröcsköl. Megvárjuk, amíg kihül, majd egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük. Másnap deszkán felszeleteljük és megforrósítjuk, de hidegen is kitűnő. Nálunk mindig nagy sikert arat!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna írta 4 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!