Sütés főzés: Virágfánk-Flores (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Virágfánk-Flores

Hozzávalók kb. 10-12 db-hoz:

4 tojás,
15 dkg liszt,
1 evőkanál rum ( elhagyható), csipet só,
tej.

A hozzávalókat egy tálba tesszük, és annyi tejjel keverjük csomómentesre, amennyitől olyan állagú lesz, mint a palacsintatészta. Negyed órára hűtőbe tesszük a tésztát. Egy kisebb edényben jó 4 ujjnyi magasan olajat forrósítunk, és beleállítjuk a fém sütőformát. Amikor már átforrósodott a fém, a tésztába mártjuk, hogy kb. 2 cm magasságban vékonyan bevonja a formát, majd azonnal a forró olajba merítjük.
Nem engedjük le az edény fenekére. Néhány másodperc után villával meglazítva le lehet fejteni a tésztát a formáról. Addig sütjük, míg szép sárga lesz.

Ez a recept Maci konyhájából származik (internet)

Látta 1129 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Kedves Marcsi!
Ne haragudj az állandó zavarásért!!! A virágfánk pótlólag receptnél ott a vége,
de a kép alatt nem látom a teljes receptet. Pedig odaírtam azt is, hogy kitől
származik, és hogy kell levenni a formáról.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Zsuzsa megnéztem a receptet nem csak Annánál hanem ahonnan vette. Anna sem a formát írta 2 cm magasra, hanem a forró formára megy a kb 2 cm. tészta vastagság.
Szerencsés vagy neked már van formád.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Köszi Zsuzsa! Neked is ilyen eszközöd van? Te mikor és hol tudtál ilyent
venni? Sokan szeretnék tudni, hogy hol juthatnak hozzá!

Válasz

Kolonicsné.H. Zsuzsanna üzente 11 éve

Én is szoktam ilyet sütni.Tudom,hogy nincs 2 cm a forma magassága. Csak azért szólok,hogy érthető legyen ez a klassz recept.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Kedves Marcsi,Klubtársak!

Most vettem észre ( Éva hívta fel a figyelmemet rá), hogy lemaradt a recept vége! Valamit elrontottam a feltöltésnél? A receptet külön beírom!

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Amikor megsült magától leesik az olajba, vagy te kell lekaparjak?

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Nagyon tetszik.De honnan van ez a sütőforma?Házi készítmény, vagy vetted?

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Köszönöm szépen,

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 11 éve

Egészen biztos,hogy olyan finom.amilyen jól néz ki! Köszönöm szépen!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Szia Éva!
Köszönöm a hozzászólást, a kép alatti blogban Virágfánk címen elolvashatod a készítését. Egyik nap felteszem az eszközről is a képet.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu