Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Elkészítése:30 dkg lisztet fél tasak sütőporral összekeverünk.Adunk hozzá 15 dkg margarint,4 tojás sárgáját,15 dkg cukrot . Annyi tejjel összedolgozzuk, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.4 felé vesszük a tésztát és egyenként kinyújtjuk . Minden lapot megkenünk lekvárral és megszórunk cukrozott dóval, vagy mákkal./ Szerintem, ha 2 rudat dóval, 2 rudat mákkal töltünk, úgy még érdekes is / Ezután feltekerjük a lapokat és egymástól kissé távol, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Most jön a következő tészta: 2 tojást 20 dkg cukorral kikeverünk. Váltakozva adunk hozzá 2 dl tejet,1 dl étolajat,20 dkg lisztet, 2 evőkanál kakaót és 1 tasak sütőport.Ezt a masszát a rudak közé öntjük. Ezután jöhet a sütő és készre sütjük a tésztánkat.
Közben elkészítjük a krémet: 6 dl tejben 14 dkg cukrot és 2 csomag vanilia pudingport megfőzünk. Ha kihült, hozzákeverünk 20 dkg margarint. Ezt a krémet a kihült tésztára simítjuk.Tetejét csak kakaóval meghintettem, de reszelt csokival is finom és mutatós.
A receptet Maxián Renátánál találtam. Köszönöm neki.Nagyon finom édesség.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!