Sütés főzés: Zserbó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5281 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5281 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5281 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5281 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zserbó

Hozzávalók:
35 dkg liszt,
5 dkg cukor,
15 dkg vaj,
1 dl tej,
1 dkg élesztő,
késhegynyi szódabikarbóna,
1 tojássárgája.

Töltelékhez:
15 dkg dió,
15 dkg cukor,
lekvár,
1 alma.

Mázhoz: olvasztott csoki,kevés étolaj.

Elkészítése: Az élesztőt felfuttatjuk a tejben,majd a többi anyaggal együtt egy puha tésztát gyúrunk. 3 felé vesszük. Kinyújtjuk az elsőt,tepsibe tesszük.Megkenjük lekvárral, rászórjuk a cukrozott dió felét, majd a reszelt alma felét is. ezután jön a második lap. Ugyanúgy járunk el, mint az előzőnél. Befedjük a harmadik lappal, megszurkáljuk és sütőbe tesszük. A kész sütit kihülés után olvasztott csokival vonjuk be.

Látta 1321 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hám Sándorné üzente 13 éve

Nekem nagyon be jött. Az alma nagyon jól illik bele.

Válasz

ócsárdi lászlóné üzente 13 éve

Nagyon finom, és még egy nagy előnye is van sokáig eláll, és minél puhább.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Nagyon szeretem,megkívántam olyan gusztusosak :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Disznotoros_tal_2196087_7315_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Lazac_kelbimbos_purevel_2195953_1588_s

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Dara_morzsa_lekvarral_2195824_8022_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu