Sütés főzés: Grizes zserbó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5278 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5278 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5278 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5278 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Grizes zserbó

Hozzávalók:60dkg liszt,1 cs sütőpor,csipet só,1 cs száritott élesztő,25dkg margarin,2 tojás sárgája,6dkg cukor,1dl tej,
Ezekből tésztát készitünk 4 részre osztjuk.Egy lapot kinyújtunk,megkenjük lekvárral,megszórjuk cukros dióval majd rátesszük a másik lapot és megsütjük.Ugyanezt megismételjük a másik két lappal.
Krém:1/2 liter tejet 6 evőkanál cukorral ,és 6 evőkanál buzadarával sűrű tejbedarát főzzünk.Ha kihűlt hozzákeverünk 10dkg vajat és10dkg cukrot.Rákenjük az egyik kisült lapra majd rátesszük a másikat.Csokoládémázzal bevonjuk.
Buda Józsefnénál találtam.Köszönet érte.

Látta 2194 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

molnár veronika üzente 13 éve

Szia Tünde!Nagyon kiváncsivá tettél,hol lehet a recepteket megtalálni?Szép hetet kivánok Veronika.

Válasz

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

Veronika! Megsütöttem a sütit,a gyerkőcöknek ízlett.Kicsit nehezen nyújtható lett a tészta,valószínűleg kevés tejet raktam hozzá,de végül csak-csak sikerült.Nem igazán tudtam eldönteni hogy melyik sütire hasonlít inkább:a mézes zserbóra vagy a mézeskrémesre?Sőt van egy töltött mézes receptem is,ezek máshol biztosan más néven szerepelnek,én anyukámtól kaptam .Kíváncsi vagy rájuk? Csak az összehasonlítás végett! Tünde

Válasz

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

Köszi a választ!

Válasz

molnár veronika üzente 13 éve

Kedves Tünde!A krémet is nyugodtan izesitheted citrommal.Meg ahogy a Marcsi írta a dióra is reszelhetsz citromhéjat.Nagyon finom lesz ugy is.Üdvözlettel és szép napot Veronika.

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Tünde!
Ha szeretitek citromosan akkor a dióra is tehetsz citrom héjat és egy kis levet is a barack lekvár szerintem megteszi .Igaz hogy ez nem az én receptem ,de én így készíteném el .Marcsi

Válasz

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

Veronika! Mi nagyon szeretjük a citromos ízt,ha a krémet ízesítem nem lesz túlzás?Vagy a lekvár milyenségétől függ ?Esetleg citrom vagy más savanykás lekvárral próbáljam ki?

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Veronika ötletes és mutatós!Finom lehetett!Vittem a receptedet:))

Válasz

molnár veronika üzente 13 éve

Kedves Marcsi és Erzsike!Köszönöm !Tényleg finom és egyszerű.Szép napot kivánok nektek Veronika.

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 13 éve

Gratulálok: Ez igazán nagyon ötletes sütemény!

Biztos,hogy nagyon finom!

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Veronika.
A zserbód nagyon szép és persze finom is .eltudom képzelni.Marcsi

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Karalabe_fozelek_husgomboccal_2195269_6855_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu