Sütés főzés: Kingus szülinapja 2010.01.01 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kingus szülinapja 2010.01.01

Hozzávalók:
2x6 tojás,
2x6 kanál liszt,
2x6 kanál cukor,
2 csomag sütőpor.

Krém:
1 csomag vaníliás puding por,
fél liter tej,
2 dl Hulala növényi tejszín,
kevés mazsola,
színes gyümölcs zselé.

Bevonat:

fél kg cukormáz,
10 dkg rózsaszín marcipán.

Díszítés:

színescukor-gyöngyök-rózsák-virágok.

A piskóta hozzávalóiból 2 darab piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni addig a pudingot a tejjel felfőzzük, kevergetve lehűtjük. A hideg habtejszínt keményre felverjük, és hozzákeverjük a vaníliakrémhez. A babát megmossuk, és folpackba csavarjuk ott, ahol a tortával érintkezik, a haját is becsomagoljuk.a kihűlt piskótából köröket vágunk ki, a legalsó kb. 18 cm átmérőjű legyen, majd laponként fél centivel kisebbet. Az egymásra rakott lapoknak a baba magasságához arányos szoknya legyen. A lapok közepébe 1x2 centis lyukat vágunk, minden lapot megkenünk vaníliakrémmel, megszórjuk mazsolával és zselével, ha kész beleállítjuk derékig a babát. A fehér cukormázat vékonyra nyújtjuk, és befedjük vele a baba szoknyáját, majd elkészítjük a blúzát. Vékonyra nyújtott marcipánnal díszítjük a ruháját, ezután már csak díszíteni kell a virágokkal, rózsákkal és gyöngyökkel. Ha mindennel kész vagyunk, leengedjük a baba haját.

Látta 1346 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

KEDVES KATI Igazán jól sikerült a leányzó ruhája .Csak annyit szeretnék tanácsolni ,hogy próbáld ki a pille cukorból FONDANT készítést .Sokkal olcsóbb mint a marcipán,és ha teszel bele szintelen mandula aromát egészen olyan minta marcipán.Tortaimádok oldalán megtalálod üdv ICAMAMA

Válasz

Kovacsics Noémi üzente 14 éve

ez eszméletlen jól néz ki:) Még én is elfogadnám:) :) Gratulálok igazi konyhaművész vagy! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon köszönjük biztosan sok nagymama örül a receptnek.
Nagyon jó, hogy vannak ezek a Barbi babák, és az ember nem is gondol rá ha nincs unokája vagy kicsi lánya, hogy otthon is lehet különlegeset készíteni.
Még egyszer köszönöm az ötletet,és Tag lettél.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu