Sütés főzés: Őszibarackos joghurt karamellvirággal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Őszibarackos joghurt karamellvirággal

A tortához kell egy kerek barna piskóta . Benne hagyom a tortakarikába, egy kicsit meg is emelem a karikát. Joghurtos krém:3 pohár natúr joghurt, 6 kanál cukor, 1 tasak zselatin, 1 doboz őszibarackkonzerv, 1 fél literes, és egy 3 dl- s HULALA. A cukrot összekeverem a zselatinnal, hozzáadom a joghurtot és kavargatva felmelegítem. Míg hűl felverem a habot. A barackból egy kicsit összeturmixolok, atöbbit felcsíkozom. Az összeturmixolt barackot hozzáadom a joghurthoz, a habból félreteszek díszíteni, a többit a joghurtos krémhez keverem. Felét a piskótára öntöm, elrendezem rajta a barackot és ráöntöm a mási felét és pár órára hűtőbe teszem. Ha megdermedt díszítem.

Látta 1155 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szalontai józsefné terike üzente 14 éve

Örülök hogy tetszik de ez egy kicsit bonyolult. Nekem is 2 évbe telt mire mindent beszereztem hozzá, és rengeteget kell gyakorolni mire kicsit kialakulnak a dolgok. A profiloldalamon van egy pár fotó ami ezzel kapcsolatos.
Üdv és szép hétvégét::-))

Válasz

Fazakas Judith üzente 14 éve

A VIRAGOK IS GYONYORUEK . HOGY LEHET EZEKET ELKESZITENI OTTHON?

Válasz

Fazakas Judith üzente 14 éve

NAGYON SZEP ES BIZTOS FINOM IS .

Válasz

boda emese üzente 14 éve

Nagyon szep minden elismeresem atied meg irnad hogy keszited aviragokat mert nagyon erdekelne koszi szepen elore is

Válasz

szabo gina üzente 14 éve

ez csodalatos.megkerhetnelek hogy ird le hogyan keszitetted a viragokat?szeretnem ki probalni en is ijen viragokat kesziteni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Terike! Minden elismerésem a tiéd.
Amikor az oldalt megalapítottam nem gondoltam ilyen sok ügyes kezű taggal gyarapodik. Tudom időbe telik de a recepteknek nagyon örülnék.
Bár álmodni se merek, hogy így tudjak díszíteni de a torta alap érdekel mert semmit nem csinálunk egyformán.
Még egyszer tiszta szívből gratulálok.

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 14 éve

Igen Mónika én készítem, ezek cukorvirágok

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Terike!Nagyon tetszik a tortád!A virágokat is te készítetted?Elkérhetem a receptjét is?Köszönöm.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Husgomboc_leves-001_2196384_5249_s

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...

Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:

Disznotoros_tal_2196087_7315_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu