Sütés főzés: SACHER-torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

SACHER-torta

Hozzávalók:
6 tojás,
6 dkg vaj,
16 dkg étcsoki ( én Party bevonót használok )
16 dkg grízes liszt,
mokkás kanál sütőpor,
16dkg cukor 1 cs: vanília..

A vajat meleg víz fölött megpuhítom, a csokit szintén melegvíz fölött megpuhítom. A vajat habosra kavarom eggyenként hozzáadva a tojássárgát és kanalanként a cukorból 10 dekát. Majd jól eldolgozom benne a puha csokit. A habot felverem a maradék cukorral, könnyedén hozzákeverem a masszához, felváltva a liszttel. 160 fokon 50 percig sütöm. Ha kihűlt félbevágva ribizli vagy házi barackízzel megkenem, kivűlről is be kell kenni melegített gyümölcsízzel, és bevonom csokival, ez +20 deka. Kicsit macerás de megéri mert nagyon finom.

Látta 1110 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szalontai józsefné terike üzente 13 éve

Hozzávalók: 6 tojás, 6 dkg vaj, 16 dkg étcsoki ( én Party bevonót használok ) 16 dkg grízes liszt, mokkás kanál sütőpor, 16dkg cukor 1 cs: vanília.. A vajat meleg víz fölött megpuhítom, a csokit szintén melegvíz fölött megpuhítom. A vajat habosra kavarom eggyenként hozzáadva a tojássárgát és kanalanként a cukorból 10 dekát. Majd jól eldolgozom benne a puha csokit. A habot felverem a maradék cukorral, könnyedén hozzákeverem a masszához, felváltva a liszttel. 160 fokon 50 percig sütöm. Ha kihűlt félbevágva ribizli vagy házi barackízzel megkenem, kivűlről is be kell kenni melegített gyümölcsízzel, és bevonom csokival, ez +20 deka. Kicsit macerás de megéri mert nagyon finom.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Terike!Kár hogy nem nagyobb ez a kép.Te hogyan készíted a sacher tortát?Imádom a csokis sütiket.:))

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu