Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
60 dkg comb húst felkockázok,be fűszerezem 1-2 ek. gyros fűszerrel, 2-3 gerezd zuzott fokhagymával, 2-3 ek. olajjal jól összekeverem és fólia alatt puhára párolom a sütőben. Amikor kész sütöm pirosra fólia nélkül.
Tzatziki: 5dl joghurtot egy napra textilpelenka segítségével lecsöpögtetjük. Ha sietünk akkor 2,5 dl joghurt+2,5 dl tejfőllel elkeverem.Ebbe 2-3 gerezd fokhagymát reszelek bele. Egy kígyó uborkát hámozatlanul lereszelek és sóval jól elkeverem, állni hagyom egy kicsit. Levétől kinyomokdva a fokhagymás joghurthoz adom és jól elkavarom, hűtőbe téve hagyjuk érni az ízeket.
Szivárványszelet: 4 db főt tojássárgáját 3dl majonézzel és 1 dl tejfőlel kikeverem. 4 főt tojásfehérjét apróra kockázom.10 dkg zőldborsót és 1 db nagy répát felkockázva megpárolom, hozzá keverem a majonézhez. A 2dl vízhez 1 húsleveskockát felmelegítve belekeverek 1 cs. 25 grammos zselatint összefőzöm, amikor kihűlt belekeverem a majonézes masszához.
Egy őzgerincformában kibélelem alufóliával vagy folpackal, majd belefektettem a 4 sonka szeletet, erre öntöm a zselatinos masszát a felét. Erre rakom a 4 db egész főt tojásokategymás mellé.A maradék masszát ráöntöm és a 4 sonka szelettel befedem. Néhány óráig a hűtőben pihentetjük, amkor kipihente magát kiborítom és szeletelem.(A zöldborsó és répa helyet párolhatunk mexikói köretet is)
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!