Sütés főzés: Gyros tatzikivel és szivárványszelettel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gyros tatzikivel és szivárványszelettel

60 dkg comb húst felkockázok,be fűszerezem 1-2 ek. gyros fűszerrel, 2-3 gerezd zuzott fokhagymával, 2-3 ek. olajjal jól összekeverem és fólia alatt puhára párolom a sütőben. Amikor kész sütöm pirosra fólia nélkül.
Tzatziki: 5dl joghurtot egy napra textilpelenka segítségével lecsöpögtetjük. Ha sietünk akkor 2,5 dl joghurt+2,5 dl tejfőllel elkeverem.Ebbe 2-3 gerezd fokhagymát reszelek bele. Egy kígyó uborkát hámozatlanul lereszelek és sóval jól elkeverem, állni hagyom egy kicsit. Levétől kinyomokdva a fokhagymás joghurthoz adom és jól elkavarom, hűtőbe téve hagyjuk érni az ízeket.
Szivárványszelet: 4 db főt tojássárgáját 3dl majonézzel és 1 dl tejfőlel kikeverem. 4 főt tojásfehérjét apróra kockázom.10 dkg zőldborsót és 1 db nagy répát felkockázva megpárolom, hozzá keverem a majonézhez. A 2dl vízhez 1 húsleveskockát felmelegítve belekeverek 1 cs. 25 grammos zselatint összefőzöm, amikor kihűlt belekeverem a majonézes masszához.
Egy őzgerincformában kibélelem alufóliával vagy folpackal, majd belefektettem a 4 sonka szeletet, erre öntöm a zselatinos masszát a felét. Erre rakom a 4 db egész főt tojásokategymás mellé.A maradék masszát ráöntöm és a 4 sonka szelettel befedem. Néhány óráig a hűtőben pihentetjük, amkor kipihente magát kiborítom és szeletelem.(A zöldborsó és répa helyet párolhatunk mexikói köretet is)

Látta 833 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu