Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez a torta is ugyanúgy készült mint a diós csokis ,csak vanilia krémmel van töltve,,,,,,,,
Hozzávalók:
6 drb tojás,
10 ek viz,
30 dkg cukor,
10 dkg darált dió,
25 dkg liszt,
1 cs sütőpor,,
1l tej
2 cs aranykalászpor,
4 ek liszt,
1 cs van. cukor,
75 dkg vaj,
20 dkg csoki,
60 dkg cukor,
1 cs kakaó,
rum izlés szerint,
1/2 l tejszin a diszitésre.
A 6 drb tojás sárgáját jól kimixereljük a cukorral és apródonként adagoljuk a vizet,ha kész felverjük a tojások fehérjét,és összedogozzuk a megszitált lisztvel sütőporral és a dióval,kizsirozott sütő formába öntve 180 fokon sütjük,,,,,ezt a tésztát mégegyszer megsütjük,,
Töltelék:::7 dcl tejet felteszek a 60 dkg cukorral vanilia cukorral forni ,a 3dcl tejbe elhabarjuk a port és a lisztet és sűrű pépé főzzök ,ha kész az egyik tábla csokit bele tördelem és a vajból 10 dkg nyit,jól elkeverem és hagyom kihülni ,ha kivan hűlve a mixerrel jól kikavartatom a többi vajjal és a cs kakaóval ,,,,,,,
A,torta lapokat kersztbe vágjuk és töltjük a krémmel ,olvasztott csoki a tetejére,és tejszin habbal diszitem,,,,,,
Én a csoki mázat úgy szoktam késziteni hogy 1drb zsiros vajat felolvasztok vizgőz felett és beleteszek 1 cs kakaót ,2 tábla csokit,és egy pici olajat,megjegyzem hogy ez a mennyiség több tortára is elég,,,,,
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!