Sütés főzés: Sziciliai pizza táska (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sziciliai pizza táska

ilyen kivülről!

3 1/2 csésze durumbúza liszt (I használt keveréke búzadara liszt és a kenyér liszt)
1/4 csésze extra szűz olívaolaj, plusz többet zsírozás
1 tk. kóser só, plusz több ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma, aprítva
1 28-oz. lehet zúzott paradicsom
1 csokor friss bazsalikom
Frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
10 oz. Pecorino Romano sajt, reszelve

Place lisztet egy nagy tálba, és egy jól központban; adjunk hozzá 2 evőkanál. olaj, só, és 1 1/4 csésze víz, és keverjük addig, míg egy tészta formájában. Tegyük a tésztát lisztezett munkafelületre, és gyúrjuk, amíg sima és rugalmas, 6-8 perc. Transzfer tésztát egy enyhén olajozott tálba, fedjük le műanyag borítót, és hagyjuk pihenni 30 percig.

Közben melegítsük maradék olajat egy 2-qt. serpenyőben közepes lángon. Add hozzá a fokhagymát és főzzük, gyakran kevergetve, amíg illatos, kb 1 perc. Hozzáadjuk a paradicsomot és a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, és főzzük, időnként megkeverve, bemond ízek, kb 10 perc. Dobja bazsalikom, távolítsa el pan le a tűzről, és tegyük félre, hogy hagyja kihűlni. Melegítse a sütőt 500 °. Tegyük a tésztát lisztezett munkafelületre, és használja a sodrófa, roll tésztát egy 1/16 "-es téglalapot. Méretek nem fontosak, csak egy hatalmas téglalap alakú vékony tésztát. Rendezzük el a tésztát úgy, hogy a hosszabbik oldala párhuzamos Önnek. Spread 1 csésze paradicsomszósz át tésztát egy vékony réteget, és megszórjuk 1 1/4 csésze sajt, sózzuk, borsozzuk. Fold bal egyharmada tészta felé központ terjedt tetejét 1/4 csésze mártással, és szórjuk meg 4 evőkanál. sajt, sózzuk, borsozzuk. Fold jog 3. felett központ teljesítése bal széléhez, és ismételje meg a szósz, sajt, és a sót és a borsot. Keverjük bele a felső és az alsó, így azok megfelelnek a központban; spread tetejére a maradék mártással és sajttal, ízesítsük sóval és borssal. Fold felső fele fölött alsó felében, mint záró egy könyvet, és tegyük egy tepsibe bélelt pergamen papír, süssük 10 percig. Csökkentse a sütő hőmérsékletét 400 °, és továbbra sütés amíg a tészta van állítva és kissé elszenesedett, körülbelül 60-65 perc. Hagyja hűlni 10 percig szeletelés a terek és kiszolgáló.

Komolyan, nem izzad a hajtogatási folyamatot. A tészta nagyon könnyű vele dolgozni, és mivel a magazin rámutat, még egy csúnya Scaccia Ragusana! jó íze van.

Látta 364 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu